Pearl Izumi PRO Amfib Lobster Winter Gloves

Pris: 749 kroner
Passer for: Fra 0 til -15 grader
Importør: Shimano Nordic

Dette hanskeparet har et utrolig irriterende langt navn, men heldigvis er produktet knall i bruk. Dette er altså det vi omtaler som en hummerhanske, der fem fingre blir til tre. Når fingrene er nærmere hverandre holder du varmen bedre, så enkelt som det. Den store ulempen er at du ikke har like god kontakt med sykkelen. Dette er riktignok en vanesak, og de fleste venner seg fort til bruken.

Hanskene er i tillegg til fasongen kledd med det varmende for kalt Primaloft, et merkenavn viden kjent i alt fra soveposer til disse hanskene. Håndflaten har et grep forsterket i syntetlær, og bremse-og girfingrene er gummiert for bedre grep.

Det er ikke mange ulempene med disse, men vi kunne kanskje ønsket oss en litt høyere mansjett oppover håndleddet. Men akkurat disse hanskene har vi hatt glede av å prøve i mange år og i mange ulike varianter fra Pearl Izumi, og de er fortsatt bare, så gode at det nesten blir kjedelig.

Vi har prøvd mange lignende modeller, for raskt å komme krypende tilbake til disse som en utro ektefelle. Skal du bare ha ett hanskepar til kalde dager bør du like mye vurdere disse som Sturmfist, da sistnevnte faktisk kan bli for varme på enkelt.

Som hummerhanske er dette vår klare favoritt på markedet.