45NRTH Sturmfist 4

Pris: 1399 kroner
Passer for: Fra 0 til -20 grader
Importør: bcsport.no

Ikke la det være noen tvil, dette er de varmeste hanskene du kan kjøpe der du fortsatt har kontakt med styret. Akkurat det er noe eksempelvis ikke skihansker har tatt hensyn til. Hansken er formsydd til sykkelbruk, og siden bare ring-og lillefinger er sydd sammen, har du fortsatt god kontroll når du girer og bremser med bukkestyrehendler. Hanskene er nye av året, den tidligere avtagbare innerhansken i merino-ull sitter nå permanent fast.

Det isolerende laget er fortsatt syntetstoffet Polartec, i varmeste variant. Ytterstoffet er selvsagt vind- og vanntett, og håndflaten er kledd i Pittard’s lær. Hansken har høy mansjett med stramming, og på pekefingeren har du et behagelig stoff for nesepuss.

Det beste av alt er selvsagt at disse hanskene holder deg varm når det er virkelig kaldt. Selv de av oss som fryser mest har holdt på varmen på de absolutt kaldeste dagene. Sykler du mye når det er kaldt, ikke nøl med å bruke de ekstra kronene på disse hanskene. Sturmfist 4 er de eneste hanskene til slik bruk.