Gore Wear C5 Gore Tex Thermo Gloves

Pris: 750 kroner
Passer for: Fra 5 til -4 grader
Importør: Gorewear.com

Denne modellen er eneste hanske i full Gore Tex, og således eneste hanske som kan garantere vanntetthet. Om du er ute i sludd og regn er dette et vesens poeng, selv om vi mener det aller viktigste er vindtetthet, tørr snø trenger svært sjelden gjennom sykkelhansker uansett.

Denne hansken er mer minimalistisk. Den har litt tynnere for enn de andre modellene i testen, og kortere mansjett over håndleddet. Vi har således bedre kontakt med sykkelen. Håndflaten er kledd i et slags gummimateriale, som kan minne litt om kvalitetslær. Vi har et trygt grep om alle ulike styretaper, uansett værforhold.

Hansken strammes rundt håndleddet med en solid borrelåsløsning. Gore lager litt kjedelige produkter, men du verden så gode de er, både i praktisk bruk og kvalitet.

Sykkelhansker er noe som slites fort, blir kastet rundt i bager, vaskemaskiner på gulv og i skuffer, og mange par får forkortet levetid av dette. Dette paret bare gjør det de skal, lenge, og kvalitetsfølelsen er virkelig solid. Flott par til deg som sykler mye når det er nullføre, eller bor langs kysten.