Specialized

Specialized trenger ingen videre introduksjon for sykkelfans, og har etablert seg godt som en av de ledende produsentene av landeveissykler. Her er våre tester av sykler fra Specialized.

Specialized fra USA ble startet i 1974, og er en av de store sluggerne i sykkelbransjen.

Med stor vekt på terrengsykler såvel som landeveissykler, er Specialized full pakke, med premium-linja S-works som leverandør for de dyreste variantene blant deres sykler.

Specialized sine sykler inkluderer CX/gravel-sykkelen Specialized Diverge, landeveissykkelen Tarmac, aerosykkelen Venge og den litt spesielle Roubaix, som i nyeste versjon inkluderer demping i styret.

Vi må også legge til at Specialized produserer en del tilbehør også - du får sykkelklær og sko under Sepcialized og S-works-merkene. Komponenter fra Specialized bærer samme navn som modermerket.

Specialized beveger seg fra folkelige landeveissykler til sylskarpe aero-beist. Specialized har også en rekke klær, sko og kompontenter vi har testet.

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen