/ VM

Heine beste norske i tempo-VM

Vita Heine kom på 21.plass og ble beste norske på dagens individuelle tempo under VM i Yorkshire.

Sist oppdatert: 24. september 2019 kl 22.18
21.PLASS: Vita Heine ble nummer 21 på VM-tempoen i Yorkshire i England i ettermiddag. Foto: NCF
21.PLASS: Vita Heine ble nummer 21 på VM-tempoen i Yorkshire i England i ettermiddag. Foto: NCF
Lesetid: 1 minutter

Amerikanske Chloe Dygert vant temporittet med over halvannet minutts margin til Anne van der Breggen fra Nederland. Dygert gjorde unna de 30 kilometerne på 42:11.57. 

Vita Heine, som var best av de norske, var nesten fem minutter bak 22-åringen fra USA. Katrine Aalerud, som var Norges andre rytter i VM-tempoen, kom på 31.plass. 

Verken Heine eller Aalerud var fornøyde med egen innsats. Til TV2 gir Aalerud seg selv terningkast en og kaller seg en gammel dame på søndagstur. Heine oppsummerer sitt ritt som dårligere enn forventet, men gir været en del av skylden. 

– Dette var dårligere enn jeg trodde. Det ble sånn delvis på grunn av været. Jeg bremset i nedoverbakkene, sa hun til TV2

Elitedamene fikk imidlertid bedre vær og tørrere underlag enn U23-gutta tidligere i dag. Der var det så mye regn og overvann i veibanen at flere ryttere skled ut. Også de norske rytterne hadde sin dose uflaks og utfordringer i rittet.

Results powered by FirstCycling.com

Publisert 24. september 2019 kl 22.18
Sist oppdatert 24. september 2019 kl 22.18
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen