Jonas Abrahamsen overrasket i Tour de France-brudd

Abrahamsen tredjemann på Tour de France-etappe – Asgreen vant

Uno-X-rytteren kjempet om seier på den 18.-etappen av Tour de France.

Sist oppdatert 20. juli 2023 kl 17.55
ENDELIG: Kasper Asgreen sørget for den første etappenseieren til Soudal-Quick Step i årets tour. FOTO: Cor Vos
ENDELIG: Kasper Asgreen sørget for den første etappenseieren til Soudal-Quick Step i årets tour. FOTO: Cor Vos

(VG): Abrahamsen havnet noe overraskende i et brudd som til slutt holdt helt inn. I spurten var det imidlertid Kasper Asgreen som trakk det lengste strået. Abrahamsen ble nummer tre.

– Jeg er skuffet over at jeg havnet i «dødens» på slutten, hvis ikke hadde jeg klart å ta det her. Men ellers må man jo være fornøyd med en tredjeplass, sier Abrahamsen til TV 2.

Det er den andre gangen Uno-X havner på podiet i årets Tour de France. Tobias Halland Johannessen står også med en tredjeplass.

– Det er vanvittig imponerende at vi har så mange topp ti-plasseringer og to tredjeplasser, sier Abrahamsen – og får massevis av ros av lagkamerat Alexander Kristoff.

– Det er sykt imponerende det han har gjort det. Han kommer inn fra siden etter å ha vært skadet. Nå er han virkelig på toppen snart. Han ser ut som en av de sterkeste rytterne der ute nå, sier Kristoff om 27-åringen.

Landevei har avtale om stoffutveksling med VG. Under Tour de France vil du finne nyhetssaker fra VG på Landevei, samtidig som vi også lager våre egne saker. Vi har dekket Uno-X og oppkjøringen til Tour de France tett, og du kan lese intervju med Alexander Kristoff, Jonas Abrahamsen, Torstein Træen og Søren Wærenskjold.

Publisert 20. juli 2023 kl 17.54
Sist oppdatert 20. juli 2023 kl 17.55
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen