(VG): Abrahamsen havnet noe overraskende i et brudd som til slutt holdt helt inn. I spurten var det imidlertid Kasper Asgreen som trakk det lengste strået. Abrahamsen ble nummer tre.

– Jeg er skuffet over at jeg havnet i «dødens» på slutten, hvis ikke hadde jeg klart å ta det her. Men ellers må man jo være fornøyd med en tredjeplass, sier Abrahamsen til TV 2.

Det er den andre gangen Uno-X havner på podiet i årets Tour de France. Tobias Halland Johannessen står også med en tredjeplass.

– Det er vanvittig imponerende at vi har så mange topp ti-plasseringer og to tredjeplasser, sier Abrahamsen – og får massevis av ros av lagkamerat Alexander Kristoff.

– Det er sykt imponerende det han har gjort det. Han kommer inn fra siden etter å ha vært skadet. Nå er han virkelig på toppen snart. Han ser ut som en av de sterkeste rytterne der ute nå, sier Kristoff om 27-åringen.

Landevei har avtale om stoffutveksling med VG. Under Tour de France vil du finne nyhetssaker fra VG på Landevei, samtidig som vi også lager våre egne saker. Vi har dekket Uno-X og oppkjøringen til Tour de France tett, og du kan lese intervju med Alexander Kristoff, Jonas Abrahamsen, Torstein Træen og Søren Wærenskjold.