Norge var oppe i syv kontinentallag på det meste, men etter at Joker-Fuel of Norway la inn årene er det nå bare to igjen:

Dare Bikes Development Team og Team Coop.

Sistnevnte forsterker nå stallen foran 2021-sesongen, og henter inn Tore André Aase Vabø (22) til neste års stall. 

Aase Vabø kommer fra en sportsinteressert familie i Bergen, og har fått sykkel tidlig inn med teskje. Stort sett hver sommer, dro familien Aase Vabø til Frankrike for å følge Tour de France, og som 11-12 åring fikk Vabø en drøm om å bli like god og kunne kjøre en Grand Tour. Han har gått på NTG Bærum, syklet for Ringerike SK og er nå klar for å ta steget opp på kontinentalnivå med Team Coop.

– Team Coop har virkelig vist seg frem i sesongen som har vært, og jeg gleder meg til å bli en del av laget som har utfordret oss andre ryttere i feltet i år. Jeg ser frem til å fortsette utviklingen min i laget, og håper situasjonen gjør det mulig for oss å få noen internasjonale ritt på kalenderen. Jeg kjenner til de fleste rytterne fra før, og vet at dette er et lag hvor jeg kommer til å trives godt i både på og av sykkelen, sier han til lagets hjemmeside. 

Team Coop har vært en underdog i norsk sykling, særlig etter at Uno-X kom på banen. Like fullt greide de å vinne det som mange trodde skulle bli Uno-X' egne paradegren, Gylne gutuer. 

Vabø er en rytter med god kapasitet, og sportsdirektør Magnus Børresen ser frem til å ha han med på laget i året som kommer.

– Vabø er en allround rytter med mange gode egenskaper. Han har vist seg frem, utfordret de andre eliterytterne i feltet og levert gode resultater i år. Han er god på flere områder, men spesielt på tempo og i brudd. Samtidig er han en rytter med god treningsmoral, og blir et godt tilskudd i gruppa. Vi håper han kan få vist seg frem på internasjonale ritt i sesongen som kommer, og ser frem til å ha han med på laget, sier Børresen.