FELLESSTARTEN FOR KVINNER ER I GANG

Team Hitec Products er favoritter før kvinnenes fellesstart.

Sist oppdatert: 26. juni 2016 kl 09.51
SPENTE: Damene var åpenbart spente før fellesstarten i NM. Foto: Marcus Liebold.
SPENTE: Damene var åpenbart spente før fellesstarten i NM. Foto: Marcus Liebold.
Lesetid: 1 minutter

BODØ: Starten har akkurat gått for kvinner elite under NM i Bodø. Kvinnene skal kjøre ti runder á 11,8 kilometer, slik at den totale distansen blir 118 kilometer.
 
Team Hitec Products må finne seg i å ha favorittstempelet før dagens ritt, og det skal bli vanskelig for konkurrentene å frarøve det norskregistrerte kontinentallaget seieren.
 
I en relativt lettkjørt løype er det fredagens norgesmester i gateritt, Miriam Bjørnsrud, som ansees som den store favoritten.
 
- Vi ønsker å få Hitec-ryttere i brudd, og forhåpentligvis får vi ryttere på første, andre, tredje, fjerde, femte og sjetteplass, sier Miriam Bjørnsrud før start med et glimt i øyet.
  
For å lage hodebry for profflaget må amatørene slå seg sammen. Jentene fra Hasle-Løren har reist helt fra Oslo, og har følgende slagplan før rittet.
 
- Det er viktig at vi prøver å samarbeide med de andre lagene for å se om vi kan gjøre noe med Hitec. De har litt overtaket, ettersom de er sterke og mange på start. Det er mitt første NM, så kommer jeg topp ti så er jeg fornøyd, avslutter Kristin Bærland fra Oslo-klubben.

Saken oppdateres.

Publisert 26. juni 2016 kl 09.51
Sist oppdatert 26. juni 2016 kl 09.51
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen