OFFISIELT: NTT med ny hovedsponsor - bytter navn til Team Qhubeka Assos

NTT trekker seg som sponsor, mens Assos og Qhubeka kommer inn. NTT Pro Cycling blir nå til Team Qhubeka ASSOS.

Sist oppdatert 20. november 2020 kl 12.59
team qhubeka assos
FORTSETTER: NTT Pro Cycling blir til Team Qhubeka Assos, og beholder sin World Tour-lisens

Nåværende NTT Pro Cycling har ventet lovlig sent med presentasjonen av sitt nye prosjekt.

Men nå er det endelig klart, NTT Pro Cycling fortsetter i World Touren i 2021 under navnet Team Qhubeka ASSOS. Det melder laget på sine hjemmesider.

Tidligere i år fristilte NTT alle sine ryttere fra de eksisterende kontraktene, og to nordmenn forlot skuta. Edvald Boasson Hagen gikk til Total Direct Energie og Rasmus Fossum Tiller reiste hjem til Uno-X. Den «norske» sportsdirektøren Gino van Oudenhove valgte å satse alt på at det hele skulle løse seg.

Jeg gleder meg over å ha med nye partnere i laget nå som vi forbereder oss for 2021-sesongen. Jeg vil også rette en særlig takk til staben. De som er i sporten vet hvor krevende det er, og å se at de har vært med på kampen gir meg inspirasjon til å jobbe videre hver eneste dag. Vi er virkelig en familie, sier leder for laget, Douglas Ryder. !!

Laget har vært åtte millioner euro i manko, et beløp Qhubeka og Assos nå har bidratt med. Så godt som de fleste av lagets profiler har forlatt stallen, og i skrivende stund er det bare syv ryttere som står oppført som ansatte for neste sesong.

Jay Thomson, Reinardt Janse van Rensburg og Nic Dlamini er alle klare for neste år. Laget er også i forhandlinger med Simon Clarke fra EF Procycling, i tillegg til Fabio Aru, som har hatt tre marerittsesonger i UAE Team Emirates.

Europeisk mester Giacomo Nizzolo regnes å bli med videre over nyttår.

Max Walscheid, Domenico Pozzovivo, Andreas Stokbro, Michael Gogl, Dylan Sunderland og Victor Campenaerts har alle fått kontraktsforslag for de neste to årene. Laget leter fortsatt etter ryttere, for å ha en stabil stall på mellom 27-28 ryttere.

Akkurat det siste burde ikke være noe problem, da det er unormalt mange ryttere som er kontraktsløse etter årets sesong.

Publisert 20. november 2020 kl 12.59
Sist oppdatert 20. november 2020 kl 12.59
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen