/ samling

KJØP BILLETT TIL SAMLING 2018

Billettsalget til Samling 2018, Norges eneste landeveisfestival åpner 14. mars 10.00!

Sist oppdatert: 15. mars 2017 kl 11.13
BLI MED! Samling 2016 samlet over 70 syklister til store opplevelser i Valdres. Bli med i 2017! Foto: Magnus Roaldset Furset.
BLI MED! Samling 2016 samlet over 70 syklister til store opplevelser i Valdres. Bli med i 2017! Foto: Magnus Roaldset Furset.
Lesetid: 4 minutter

Historiens første «Samling» ble arrangert i fjor, og over 70 syklister var samlet for å dele sykkelopplevelser i fjellene rundt Fagernes.

Trykk her for å melde deg på Samling 2018! Billettsalget åpner 14. mars kl. 10.00

Mer info på arrangementets hjemmeside HER.

Arrangementet falt i smak hos både deltagere og leverandører. Deltok du på Samling 2016 og/eller 2017 vil du kjenne igjen hovedelementene, men 2018-arrangementet vil få store løft fra førsteårsutgaven.

MER SOSIALT PÅ KVELDEN

Den største nyheten i år vil være Landeveis store utstyrsauksjon.

– Hvert år tester Landevei en rekke produkter, og mange har spurt om hva som skjer med utstyret. Det aller meste blir bare liggende, tester de fem seter får de jo ikke brukt de videre, og leverandørene får heller ikke omsatt brukt utstyr. På auksjonen vil vi auksjonere bort mye av utstyret testet gjennom sesongen, i tillegg til utstyr leverandører har donert til oss. Alle inntektene vil gå til et veldedig formål, og dette kommer mange til gode, forteller arrangementsansvarlig Tonje Sameien.

BRUKSANVISNING: Valdresbas Frank Wøien Mo gir instruksjoner før dagens langturer. Foto: Magnus Roaldset Furset.

På auksjonen kan du altså kjøpe toppmodeller av klær og sko, samt alt annet utstyr som er innom redaksjonen i løpet av en sesong. Her kan du virkelig gjøre et kupp! Produktene vil listes opp i starten av august.
I tillegg til auksjonen, vil det selvsagt bli avholdt nerdequiz med vanvittig heder og ære i premiepotten.

Det blir også arrangert allmennquiz på fredagen, så for deg som har brukt hodet på utdannelse og ikke girutveksling, er det bare å møte opp.

– Vi vil selvsagt vise film i år også. Om det blir en tradisjon å vise «A Sunday in Hell», Jørgen Leths legendariske dokumentar om Paris-Roubaix, vet jeg ikke. Men jeg vet at redaksjonen ivrer etter å vise gode filmer, sier Sameien.

Saken fortsetter under filmen

FLERE TURER

Turene på Samling er selvsagt det viktigste. Hver dag arrangeres det turer av ulik vanskelighetsgrad, i ulike typer terreng. Du kan delta på alt fra korte turer på mellom en og to timer, til lange heldagsopplevelser.

– Noen av turene vil være de samme som i fjor, men vi har i tillegg lagt opp til to skikkelige eventyrturer for 2017. Vi må se an hvordan det er i terrenget når Samling nærmer seg, for turen som går opp 1000-metern fra Årdal til fjellet avhenger av at det fortsatt er mulig å sykle der. Slik fjellet stadig spiser mer av veien, vet vi det ikke før vinteren har sluppet taket, forteller Valdres-bas Frank Wøien Mo.

Turen han sikter til er en tur der deltagerne vil ta buss om morgenen til Årdal, for så å sykle en gammel anleggsvei med 42 serpentinsvinger opp på fjellet. Turen går delvis på grus, og er en tur for de virkelig eventyrlystne. Trolig vil både denne, og en busstur til Lærdal stå på programmet. Begge turene vil da gå over fjellet tilbake til Fagernes, du kan se rutene her:

Årdal – Fagernes   

Lærdal – Fagernes

Fjorårets to høydepunkt, «Norges flotteste over Vaset», og «Stølsfestivalen» vil selvsagt også i år være på programmet.

DERFOR: Skal du bli med på Samling 2017. Fra «Norges flotteste over Vaset». Med følgebil og det hele. Foto: Magnus Roaldset Furset.

STORE SPONSORER

For deg som er på jakt etter ny sykkel eller nytt utstyr, Samling er et sted der du kan teste flere ulike 2018-modeller, og trolig gjøre et kupp på en 2017-modell.

Både Cervélo, Fara og Canyon vil være på plass med sykler. Dette er alle svært populære merker, som en ellers har få eller ingen muligheter til å få testet. Av utstyr kommer både SRAM og Zipp, for deg som er på jakt etter nytt tøy vil du møte både teknologifreakene fra Gore Bike Wear, samt de prestasjonsrettede utviklerne fra BioRacer.

Fortsatt er det flere som er interessert, og det er ennå lenge til alt opplegget er klart. Dere har med andre ord mye spennende i vente!

Meld deg på Samling 2017!

Publisert 15. mars 2017 kl 11.13
Sist oppdatert 15. mars 2017 kl 11.13
annonse
Relaterte artikler

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen