Kjøp deltakerpass her

Samling er et lavterskel landeveisarrangement der de lange turene i mektige omgivelser skal oppleves sammen. Den sosiale samlingen rundt middagen på kveldstid er et viktig element og her stiller Gomobu sterkt. Idyllisk plassert på Vaset - et fjellområde like utenfor Fagernes, vil du får muligheten til å koble av på sykkelsetet og til kvelds, sammen med andre entusiaster. 

Gomobu Fjellgård ligger på Røn i Valdres, med utsikt mot Jotunheimen og Stølsviddene. Stedet har masse historie og ble startet i 1967 – en liten hytte på fjellet som inviterte til varme vafler og kaffe. Etter hvert som pågangen vokste, ble den lille hytten utvidet til et overnattingssted med totalt 135 sengeplasser i rom, leiligheter og hytter + bibliotek, kjøkken, smørebod, oppholdsrom og badstu.

For driverne av Gomobu er det viktig å ivareta det tradisjonsrike og de arbeider etter naturnære opplevelser, god mat og lun stemning. Syklingen vil være den samme som dere har møtt tidligere, episke langturer i et område med øde veier, lange sletter og mektige klatringer.

.

Se flere bilder fra Gomobu under.

.

IDYLL: Gomobu ligger på tregrensen, like ved Panoramavegen over til Hemsedal. Foto: Gomobo Fjellstue.

FJELLTUR: Blir du med på Samling 2018 kan du sykle blant annet Hemsedalsfjellet. Foto: Magnus Roaldset Furset.

.

.