/ samling

Om Gomobu

Hotellet hvor vi skal sove, spise og ha det hyggelig sammen

Sist oppdatert 10. mai 2018 kl 22.36

Kjøp deltakerpass her

Samling er et lavterskel landeveisarrangement der de lange turene i mektige omgivelser skal oppleves sammen. Den sosiale samlingen rundt middagen på kveldstid er et viktig element og her stiller Gomobu sterkt. Idyllisk plassert på Vaset - et fjellområde like utenfor Fagernes, vil du får muligheten til å koble av på sykkelsetet og til kvelds, sammen med andre entusiaster. 

Gomobu Fjellgård ligger på Røn i Valdres, med utsikt mot Jotunheimen og Stølsviddene. Stedet har masse historie og ble startet i 1967 – en liten hytte på fjellet som inviterte til varme vafler og kaffe. Etter hvert som pågangen vokste, ble den lille hytten utvidet til et overnattingssted med totalt 135 sengeplasser i rom, leiligheter og hytter + bibliotek, kjøkken, smørebod, oppholdsrom og badstu.

For driverne av Gomobu er det viktig å ivareta det tradisjonsrike og de arbeider etter naturnære opplevelser, god mat og lun stemning. Syklingen vil være den samme som dere har møtt tidligere, episke langturer i et område med øde veier, lange sletter og mektige klatringer.

.

Se flere bilder fra Gomobu under.

.

IDYLL: Gomobu ligger på tregrensen, like ved Panoramavegen over til Hemsedal. Foto: Gomobo Fjellstue.

FJELLTUR: Blir du med på Samling 2018 kan du sykle blant annet Hemsedalsfjellet. Foto: Magnus Roaldset Furset.

.

.

Publisert 21. februar 2018 kl 15.40
Sist oppdatert 10. mai 2018 kl 22.36
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen