/ samling

Samling 2018 flytter til Gomobu

Ny base med større fokus på mat og det sosiale

Sist oppdatert: 15. november 2017 kl 09.44
BOLLEFEST: Samling flytter til Gomobu for bedre mat og samvær, men frykt ikke: Det blir kanelboller fra bakeriet i Bagn også i år. Foto: Magnus Roaldset Furset.
BOLLEFEST: Samling flytter til Gomobu for bedre mat og samvær, men frykt ikke: Det blir kanelboller fra bakeriet i Bagn også i år. Foto: Magnus Roaldset Furset.
Lesetid: 3 minutter

Etter to år i Fagernes sentrum, flytter vi nå vår årlige sykkelfestival noen kilometer, og slår oss til på Gomobu fjellstue. Dato for arrangementet blir 30. august - 2. september.

Kjøp deltakerpass HER.

LES OGSÅ: Delta i vår leserundersøkelse og vinn flotte premier!

– Det er flere grunner til at vi flytter på oss, men den viktigste årsaken er at vi ønsker å optimalisere arrangementet slik at det blir slik som vi drømmer om. Nå får vi samlet alle på et mindre sted, og det blir en mer intim stemning der det er enklere å dele de gode sykkelopplevelsene, forteller arrangementsansvarlig for Samling, Tonje Sameien.

Samling 2018 skal fortsatt være det samme som tidligere, et lavterskel landeveisarrangement der de lange turene i mektige omgivelser skal oppleves sammen.
Den sosiale samlingen rundt middagen på kveldstid er også et viktig element, og her stiller Gomobu i en helt annen klasse enn tidligere på Samling.

LES OGSÅ: Den ville vegen ved Aursjøen

– Vi ønsker å gjøre middagen til en tydeligere sosial arena enn vi tidligere har fått til, og det vil bli enklere på Gomobu Fjellstue. Her har vi lokalet for oss selv og da er det enklere å henge sammen med nye syklister, enten en vil delta på kurs, quiz eller bare juge om watt, sier Sameien.

IDYLL: Gomobu ligger på tregrensen, like ved Panoramavegen over til Hemsedal. Foto: Gomobo Fjellstue.
IDYLL: Gomobu ligger på tregrensen, like ved Panoramavegen over til Hemsedal. Foto: Gomobo Fjellstue.

RIMELIGERE PAKKELØSNINGER

Prisene på Gomobu er noe lavere enn den tidligere totalsummen. Vi har nå lagt opp til en fullpensjon hovedpakke på Samling, der billetten inkluderer overnatting fra torsdag til søndag, frokost fredag til søndag, matpakke, samt middag hver kveld.

Sykkelfasiliteter som vask og mekk er selvfølgelig også inkludert, i tillegg til privelegiet av følgebiler, guidede turer hver dag og muligheten til å prøve neste års utstyr.

Inkludert i billett uten overnatting følger middag torsdag til lørdag, sykkelvask, følgebiler, guidede turer hver dag og muligheten til å prøve neste års utstyr.

Samling for abonnenter       4990,-
Samling + abonnement        5369,-
Samling uten abonnement  5499,-
Samling uten overnatting    1999,-

Gomobu Fjellgård ligger på Røn i Valdres, med utsikt mot Jotunheimen og Stølsviddene. Stedet har masse historie og ble startet i 1967 – en liten hytte på fjellet som inviterte til varme vafler og kaffe. Etter hvert som pågangen vokste, ble den lille hytten utvidet til et overnattingssted med totalt 135 sengeplasser i rom, leiligheter og hytter + bibliotek, kjøkken, smørebod, oppholdsrom og badstu.
For driverne av Gomobu er det viktig å ivareta det tradisjonsrike og de arbeider etter naturnære opplevelser, god mat og lun stemning.
Syklingen vil være den samme som dere har møtt tidligere, episke langturer i et område med øde veier, lange sletter og mektige klatringer.

Publisert 15. november 2017 kl 09.44
Sist oppdatert 15. november 2017 kl 09.44
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen