Uno-X Pro Cycling invitert til Liège-Bastogne-Liège

Uno-X og Coop-Hitec invitert tilbake til bakkeklassikere

OPPSUMMERT: Onsdag kom invitasjonene til både Flèche Wallonne og Liège-Bastogne-Liège med både Uno-X Pro Cycling og Team Coop-Hitec Products på lista. Les mer om det og siste nytt fra sykkelsporten her.

Sist oppdatert: 26. januar 2023 kl 08.43
MUR DE HUY: Uno-X-rytterne fikk bryne seg på den brutale bakken i Huy i fjor, og skal tilbake til Flèche Wallonne i år også. Foto: Anouk Flesch
MUR DE HUY: Uno-X-rytterne fikk bryne seg på den brutale bakken i Huy i fjor, og skal tilbake til Flèche Wallonne i år også. Foto: Anouk Flesch
Lesetid: 2 minutter

UNO-X PRO CYCLING ER invitert tilbake til både Flèche Wallonne og Liège-Bastogne-Liège, de to prestisjefylte bakkeklassikerne i Ardennene, som laget syklet for første gang i fjor.

Det er herrelaget som har fått et wildcard, mens kvinnelaget allerede har plass i rittet som et Women's WorldTour-lag.

I tillegg er også Team Coop-Hitec Products – som nylig sesongdebuterte i Australia – invitert til begge de to rittene. Det norske kontinentallaget har også fått invitasjon til Amstel Gold Race.

Amstel Gold Race sykles søndag 16. april, Flèche Wallone onsdag 19. april og Liège-Bastogne-Liège søndag 23. april. Se full oversikt over vårens klassikere i denne saken.

EDVALD BOASSON-HAGEN fikk en god start på 2023-sesongen, da han i søndagens Clàssica Comunitat Valenciana spurtet inn til tredjeplass bak Arnaud De Lie (Lotto Dstny) og Jenthe Biermans (Arkéa-Samsic).

RUI COSTA TOK FØRSTE STIKK i de tradisjonsrike éndagsrittene på Mallorca, som går denne uken fra onsdag til søndag. Portugiseren, som i år sykler for Intermarché-Circus-Wanty, gikk av avgårde fra et mindre felt med litt over 30 kilometer til mål og kjørte seg opp til et tidlig brudd. Derfra skulle han etter hvert ta seieren i Trofeo Calvia.

Embret Svestad-Bårdseng ble beste norske rytter i det som var hans debut for Human Powered Health. Han ble 35, omtrent to og et halvt minutt bak Costa. Rittene på Mallorca kan du se på TV. Sjekk sendeskjemaet i vår oversikt.

FERNANDO GAVIRIA TOK SIN FØRSTE SEIER etter overgangen fra UAE Team Emirates til Movistar, da han spurtet inn til seier på den fjerde etappen av Vuelta a San Juan.

Colombianeren leder også rittet sammenlagt, men torsdag kveld norsk tid venter en tøff klatring opp til Alto Colorado (2623 meter over havet) hvor verdensmester Remco Evenepoel er den store favoritten.

DE SVENSKE ÉNDAGSRITTENE i Vårgårda er avlyst. Lagtempoen og fellesstarten som var satt opp på til å gå 19. og 20. august blir ikke avholdt som følge av økonomiske årsaker, forteller arrangøren.

NAIRO QUINTANA LEGGER OPP, ELLER? De siste dagene har det vært rapportert fra enkelte medier at Nairo Quintana kommer til å legge opp. Colombianerens kontrakt i franske Arkéa-Samsic ble terminert etter at han testet positivt for tramadol og ble diskvalifisert fra Tour de France, og han står fremdeles uten kontrakt for årets sesong.

– Jeg gir ikke opp, er det klokkeklare tilsvaret fra 32-åringen som har vunnet både Giro d'Italia og Vuelta a España.

Publisert 26. januar 2023 kl 08.24
Sist oppdatert 26. januar 2023 kl 08.43
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen