TOPPLASSERING FOR JOKER I BELGIA

Kristoffer Halvorsen imponerte i knallsterkt felt.

Sist oppdatert: 16. mars 2016 kl 17.38
MANN FOR FREMTIDEN: Kristoffer Halvorsen er bare 19-år, men i dag slo han alle proffene i Nokere-Koerse. Foto: Team Joker.
MANN FOR FREMTIDEN: Kristoffer Halvorsen er bare 19-år, men i dag slo han alle proffene i Nokere-Koerse. Foto: Team Joker.
Lesetid: 2 minutter

19-år unge Kristoffer Halvorsen presenterte seg for alvor på toppnivå da han ble nummer to i dagens Nokere-Koerse etter en knallsterk spurt. 

Det tradisjonsrike belgiske endagsrittet avsluttet opp brosteinsbakken Nokereberg, hvor Halvorsen snek seg frem på mesterlig vis. På de siste hundre meterne hadde han størst fart av samtlige, men målstreken kom akkurat litt for tidlig til at han klarte å passere seierherren Timothy Dupont. Sistnevnte konkurrerer for det belgiske kontinentallaget Verandas Willems, og både han og Kristoffer slo følgelig samtlige proffer på start.   

Selv om det akkurat ikke ble seier for Halvorsen er uansett andreplass i dette selskapet en fantastisk prestasjon av unggutten, som fikk hele fjorårssesongen spolert av kyssesyken. Nokere-Koerse er kategorisert av UCI som er 1.HC-rott og er således det neste høyeste nivået i proffsirkuset. På den knallsterke startlisten kunne man blant annet finne syv WorldTour og 13 Prokontinentallag.

Team Joker viste imidlertid med dagens toppresultat at de i høyeste grad har noe å fare med også på dette nivået, selv om det er første gang de deltar i et HC-kategorisert ritt utenfor Norge. I tillegg til Halvorsens topplassering var også flere av rytterne aktivt med underveis. Om de fortsetter med slik kjøring blir det neste uunngåelig å ikke sende enda et par ryttere ut i proffverden etter årets sesong. 

I morgen venter en velfortjent hviledag på Halvorsen og resten av Team Joker, før de kjører Handzame Classic  

Publisert 16. mars 2016 kl 17.38
Sist oppdatert 16. mars 2016 kl 17.38
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen