Treningsritt på Spikkestad sykkelkrossarena

Førstkommende søndag er det siste treningsdag i Spikkestad før NM. Landevei er på plass, for å lage en større artikkel om cyclocross i Norge.

Sist oppdatert: 7. november 2019 kl 13.42
HOPLA: Sliter du med å hoppe hinder? På søndag kan du øve i Spikkestad. Foto: Pål Westgaard.
HOPLA: Sliter du med å hoppe hinder? På søndag kan du øve i Spikkestad. Foto: Pål Westgaard.
Lesetid: 1 minutter

Førstkommende søndag blir vi å finne under treningsrittet i Spikkestad, der skal vi både ta bilder av og intervjue deltagere og arrangører om hvordan det står til med cyclocross i Norge i dag.

LES OGSÅ: Meld din ankomst på arrangementets facebookside

For hvor står sporten egentlig? Første gang vi skrev om cx var i 2014, og det var også året for det første Norgesmesterskapet i NCF-regi. Siden den tid har det skjedd mye, sist søndag var det trolig rundt 600 mennesker og så på Superpokal på Voldsløkka.

LES OGSÅ: Dikemark-kross blir trolig årets siste cx-ritt (+)

For deg som eventuelt bare vil spisse formen - det skal du selvsagt få lov til denne dagen. Med litt under halvannen uke til det er NM i cyclocross på samme sted, inviterer Bjørnar Volden til en siste treningsøkt i NM-løypa. Der kan du stille gratis, enten du er påmeldt neste helgs arrangement, eller bare vil ha deg en runde cx.Dagens treningsøkt starter klokken 12.00, og varer frem til et uvisst tidspunkt, som avhenger av vær, vind, engasjement, iver, samboere og hvor uthvilt en ønsker å være fremover.

Vi sees på søndag!

Treningsritt på Spikkestad sykkelkrossarena
BEACH BOY: Morten Vaeng med en suprrask sving i sandgropa i Spikkestad. Foto: Pål Westgaard.
Publisert 7. november 2019 kl 13.42
Sist oppdatert 7. november 2019 kl 13.42
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen