I deres egen beskrivelse sier Nalini: «10000 mm vannsøyle og tapede sømmer hva mer trenger du?». Vel, om en skal ha en jakke som holder vannet ute en lang høstdag kommer denne til kort, selv om den er verdt prisen.

Den knallgule varianten av Acqua 2.0 er en jakke formsydd til sykling. Den er laget for syklister med en helt gjennomsnittlig kroppsfigur, og den er sydd til å være behagelig når en sitter i sykkelposisjon. Den er ikke like aggressiv som eksempelvis Castelli Tempesta, jakken har slik vi ser det en ganske optimal passform for langturposisjon. En ting som irriterer oss grenseløst også her er at ermene ble for korte på flere av oss.

Jakken har ingen lommer, lufteluker, forsterkninger eller nakkefor. Den eneste tekniske egenskapen den har fått er en garasje til glidelåsen for å beskytte tredagersskjegget. Jakken har ujusterbar strikk i livet, og den har enkle strikker rundt ermene. Det betyr at den eneste luftemuligheten er glidelåsen foran. Glidelåsen er av vanntett variant fra YKK, og det betyr at den kan være litt seig å ta opp og ned.