Gore Bikewear heter nå Gore Wear, og det er C’n i navnebetegnelsen som indikerer at det er til cycling, ikke running. Navneforvirring til tross, Gore Wear er fortsatt klesmerket til membranprodusenten Gore-Tex. At en membranprodusent er gode til å lage sykkeltøy er det ingen automatikk i. Teknisk sett har de hatt mange gode produkter tidligere, men etter å ha fått Fabian Cancellara som produktutvikler, er det blitt enda bedre.

Uansett: C7 er en rendyrket sykkeljakke, et beskyttende regnskall du ikke tar med på fjelltur. Først når du lener deg frem over hendlene, og gjerne ned i bukken, kommer passformen virkelig til sin rett. Vi noterer oss et stort pluss for lange ermer, med glidelåser på mansjettene. Dette gjør det enklere å ta jakken av og på med hansker, og dette gjør også at ermet kan brettes opp om det er opphold.

På ryggen har vi to store lufteventiler med glidelås, som også gir oss tilgang til trøyelommene. Det er store og tydelige reflekser på hele jakken, som gjør at også den røde varianten vil synes godt. Halspartiet har mykt og behagelig stoff, i likhet med glidelåsgarasjen.