Vestre Aker Velo

Sted: Vestre Aker, Oslo

Annonse

Antall medlemmer: Økende

Stiftet: 2011

I tiden fremover vil vi hver tirsdag og torsdag presentere en norsk sykkelklubb, i dag Vestre Aker Velo, representert ved primus motor, Sjur Skjeggestad.

- Hvor og når trener dere? 

- Vi trener ikke, vi sykler. Dette avtales gjennom en e-postliste. I helgene sykler vi til steder som selger god dessert. På onsdager sykler vi sakte og i uorganisert flokk i Maridalen. 1800 på Brekkekiosken. Alle som spør pent får være med, spesielt kvinner under 35 og gutter under 22.

- Hvem er klubbens målgruppe?

- Vi har lyst til å skaffe et juniorlag. Per nå har vi ingen ryttere under 24 og bare en over 36. Vi har ingen kvinnelige medlemmer, men mange fans. Kvinner kan også bruke lyseblått. Det er greit for oss.

- Har dere noen arrangementer folk bør vite om?

- Vi arrangerte norges første kule CX-ritt ved navn Superprestige Fornebu. Det vil gå av stabelen for 4. året nå til høsten. Det store trekkplasteret er Bjørnar Volden. Dette arrangementet vil muligens inngå i en serie med blant annet neo-klassikeren Superprestige Voldsløkka. Ellers arrangerer vi champagne-mottakelse etter ritt, årlig bankett og klubbmesterskap.

- Hva er klubbens visjon og fremtidsplaner?

- Drømmen er fortsatt lyseblå og vi skal blåse bobler til vi dør. Vi drømmer også om å bli innkalt til dopingtest, og tror vi nærmer oss. Flere leger, flere fans og juniorlag.

- Hvem er de største profilene i klubben?

- Herregud. Los galacticos. Kampenekspressen, han fyren som gikk etter Thor i NM, Klatrekongen og Bernt. Dessuten sender hele conti-Norge mail om de kan kjøpe seg inn på laget.

Vil du vite mer om de lyseblå guttene fra Oslo vest? Sjekk ut deres facebookside her

PS: Bør din klubb få sin egen "Klubbkveld"? Send en mail til peter@landevei.no da vel!