/ Sykler

BLÅS REINT MED LANDEVEI

INVITASJON: Bli med Landevei på Eddy Mercx-tempo i Sørkedalen tirsdag 29. april. Utblåsningen passer perfekt som oppkjøring mot rittene 1. mai!

Sist oppdatert: 9. april 2014 kl 14.18
I ENSOM MAJESTET: Bli med på vår Eddy Merckx-tempo i Sørkedalen! Er DU like god som Eddy?
I ENSOM MAJESTET: Bli med på vår Eddy Merckx-tempo i Sørkedalen! Er DU like god som Eddy?
Lesetid: 2 minutter

Ja folkens, tirsdag 29. april klokken 18.30 er det altså klart for en skikkelig utblåsning àla Eddy Merckx! Temporittet som har fått navn etter tidenes største syklist, handler kort og greit om å stille med den sykkelen du har.

Klikke deg gjerne inn på arrangementet på vår facebookside for å melde din ankomst! Du er selvsagt velkommen, også om du ikke er på fjesboka. 

Løypen er ca 14 kilometer lang, småkupert og betegnes som passe teknisk.

Rittet går fra Styggedalen ved starten av Sørkedalen, inn til Skansebakken der det er vending, og tilbake til Styggedalen igjen.  Se bildet nederst i saken, eller klikk på DENNE lenken om du vil se på kartet i Google Maps.

Etter målgang blir det pølser og brus til alle deltagere, i tillegg til en høyst uformell premieutdeling. Det blir premier til de tre beste tidene, men de gjeveste premiene trekkes ut blant alle deltagerne!

Arrangementet er gratis for abonnenter av Landevei. Er du ikke abonnent, vil du denne kvelden få et kjempetilbud av oss:

Melder du deg på Eddy Merckx-tempoen får du fem utgaver av landevei rett hjem i postkassen for 229 kroner. Dette er under halv pris av hva det koster i butikken! I tillegg får du tilgang på hele arkivet til Landevei digitalt. Det betyr at du kan lese alle eksisterende og fremtidige utgaver av landevei på nettbrett, telefon eller skjerm, offline. Perfekt når du sitter på flyet på vei til sykkelferie.

Vi ønsker gamle og nye lesere velkommen!

REGLER

Dette er reglene som gjelder i Landeveis Eddy Merckx-tempo:

1: Alle deltagere tar tiden på seg selv. Om du velger å juge på tiden ser det bra dumt ut på Strava dagen etter.

2: Pallen får enkle premier, mens de gjeveste premiene trekkes ut blant alle som deltar.

3: Du kan stille med hva slags sykkel du måtte ønske, unntatt temposykkel.

4: Det blir fem (5) sekunders tidsstraff per aerodynamisk hjelpemiddel. Dette gjelder høyprofilshjul, aeroramme, aerohjelm, skotrekk, tempodrakt og produkter som står på WADAs forbudsliste.

5: Vær glad og still med godt humør!

Publisert 17. april 2014 kl 06.00
Sist oppdatert 9. april 2014 kl 14.18
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen