/ samling

VALDRESBANEN

Påmelding til første tur på Samling 2017 er åpen!

Sist oppdatert: 15. august 2016 kl 14.21
Lesetid: 3 minutter

Ønsker du som redaksjonen å ankomme Samling 2017 på sykkel? Bli med på langtur! Torsdag 17. august starter Samling 2017 med 21 mils sykling fra Oslo til Fagernes. Bagasjen du ønsker å ha på Fagernes, leveres samtidig eller dagen før (mellom kl. 1300-1600) på Landeveis lokaler i Sandakerveien 24C, Inngang C6. 

Turen som har fått det herlige navnet "Valdresbanen" starter ved Landeveis kontorer - kl. 08.00. Vi sykler ut av byen og over Sollihøgda, og følger traseen til Nordmarka rundt langs Steinsfjorden. Når vi kommer til Jevnaker tar vi inn på traseen til Randsfjorden rundt, og følger dette vannet helt til Dokka. Herfra sykler vi småveier i dalsidene til vi kommer til Dokka, hvor vi videre følger Valdres' sykkelstier til Fagernes. 
Turen er på ca 21 mil, og du må forvente å være ute hele dagen. Vi har ikke følgebil på mer enn deler av denne turen, så du må være selvberget hele veien. Vi legger selvsagt inn kaffestopp underveis.

Transport tilbake til Oslo på søndag må du fikse selv - med mindre du ønsker å sykle tilbake også. Da tar vi selvfølgelig med bagasjen din!

Påmelding kan gjøres via denne linken. NB: vi sender ut bekreftelsesmail med informasjon manuelt. Derfor kan dere oppleve at det tar litt tid før bekreftelsesmail kommer.

Hvis 21 mil høres ut som en hard start, har vi også et alternativ til de som ønsker å benytte seg av motorisert kjøretøy på strekningen Oslo-Fagernes. Da er det mulig å være med på en lokal ettermiddagstur Torsdag kl. 14.00, med avreise fra Scandic Hotel Fagernes.

Alle turene på Samling 2017 starter kl. 09.00 - med forbehold om endringer i forhold til været. To av turene vil ha tidligere start. Det vil være mulig å melde seg på turer på ulikt nivå - lange, mellomlange og korte turer. Komplett program med turbeskrivelser kommer nærmere. Èn av turene du kan velge mellom, kan du blant annet lese om her.  Påmelding skjer på Fagernes og vi har ikke noe maks antall på de ulike turene - vi bare deler oss opp.

Alle turene på Samling 2017 finner du HER.

Hvis du ikke har skaffet deg festivalpass enda, kan du fikse det HER.

Scandic hotellet vil være basen for Samling 2017 og her vil også alle turene ha avreise og ankomst, i tillegg til at underholdning, infomøter osv. vil foregå her.

Vi har avtaler med ulike aktører vedrørende overnatting. Disse kan du se her. Som sagt - så er det ingenting i veien for å sove på hytta til svigers, dersom det er et alternativ.

.

bb-1-4
bb-1-4
Publisert 15. august 2016 kl 14.21
Sist oppdatert 15. august 2016 kl 14.21
annonse
Relaterte artikler

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen