/ samling

Magnus Furset

Skal fange sykkel-øyeblikk på Fagernes

Sist oppdatert: 2. september 2016 kl 16.21
Lesetid: 1 minutter

Med oss på Samling 2016 har vi Magnus Roaldset Furset, som etter 5 år i reklamebyrået TINGH, nå studerer foto ved Norsk Fotofagskole i Trondheim.

- Til daglig holder jeg til i Trondheim og jobber ved siden av studiene, med ulike aktører innen reklame både nasjonalt og internasjonalt. 

Magnus har også vært fotograf på reportasjer for magasinet Landevei. Blant annet i denne artikkelen fra landevei.no. Med erfaring fra fotografering av landeveisykling, naturlandskap og stemningsbilder fra ulike aktiviteter vil han med kameraet sitt, fange stemningen og øyeblikkene som oppstår på Samling 2016. 

- Når jeg er ute å tar bilder av sykling er målet å fange essensen av området vi er i og fokuserer på de beste svingene, råeste bakkene osv. Det å jobbe med store landskap der syklisten bare er en liten del av bildet er også noe som jeg syntes får fram essensen i sykling.

Han kan helt sikkert være behjelpelig med et nytt profilbilde på facebook eller LinkdIn dersom du trenger det.

Hvis du ikke har skaffet deg billett enda, finner du det her.

Publisert 2. september 2016 kl 16.21
Sist oppdatert 2. september 2016 kl 16.21
annonse
Relaterte artikler

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen