Landevei har mange samarbeidspartnere, og Eurosport er en av dem. I samarbeid med kanalen arrangerer vi konkurranser for seerne, der du kan vinne ulike premier hver uke. Under Tour de France vil vi trekke ut tre sykler, tre Team Sky-trøyer fra Rapha, samt tre abonnement på bladet Landevei!

Sjefskommentator Arild Eriksen lover også andre småkonkurranser underveis, så det gjelder å følge med på sendingene fremover! Hver uke vil vi stille leseren et spørsmål, og den første uken vil konkurransen lyde som følger:

Annonse

DETTE ER KONKURRANSEN

Kun en norsk rytter står med etappeseier i både Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta a España. Hvem?

a: Edvald Boasson Hagen
b: Atle Kvålsvoll
c: Thor Hushovd

For å delta i konkurransen sender du sms med teksten (eks) «CMP a», «CMP b», etterfulgt av ditt svaralternativ til 2201. Det koster en krone per melding.

FEITE PREMIER
Det var mange som likte premiene under Giroen, så vi fortsetter å holde høyt nivå på greiene! 

1: Cannondale CAAD 10 105 

Hovedpremien tredje uken er en Cannondale Caad 10 med 105-utstyr. Dette er sykkelen som ble kåret til beste rittsykkel i sist utgave av Landevei!

Storebroren testes faktisk gjennom en hel sesong av redaktør Henrik Alpers, og så langt har det vært lite å utsette på sykkelen. Du kan lese mer på Cannondales sider, eller mer om testingen vår her:

2: Rapha Team Sky jersey og bukse
De er kjent for å levere noe av det beste sykkeltøyet som finnes, og hver uke av Tour de France kan du vinne en Team Sky-trøye og en Team Sky-bukse fra klesprodusenten Rapha. Plaggene er de samme som laget bruker, med noen av de beste tekniske løsningene tilgjengelige. Du kan lese en test av trøyen og buksen her.

Premien har en samlet verdi på 2950 kroner!

3: Landevei
Tredjepremie hver uke er ett års abonnement på Landevei, Norges absolutt beste sykkelblad. Premien har en verdi på 299 kroner, i tillegg til en enorm oppgradering i kunnskap som på ingen måte kan måles i penger.

Med ønske om en god Tour de France, og lykke til i konkurransen!