Landevei har mange samarbeidspartnere, og Eurosport er en av dem. I samarbeid med kanalen arrangerer vi konkurranser for seerne, der du kan vinne ulike premier hver uke. Under Tour de France vil vi trekke ut tre sykler, tre Team Sky-trøyer fra Rapha, samt tre abonnement på bladet Landevei!

Sjefskommentator Arild Eriksen lover også andre småkonkurranser underveis, så det gjelder å følge med på sendingene fremover! Hver uke vil vi stille leseren et spørsmål, og den første uken vil konkurransen lyde som følger:

Annonse

DETTE ER KONKURRANSEN

For uke 2 er spørsmålet som følger: Tour de france feiret i fjor et jubileum, hvilket?
A: 75. utgave.
B: 100. utgave.
C: 125. utgave.
For å delta i konkurransen sender du SMS med kodeordet CMP etterfulgt av ditt svaralternativ til 2201. For eksempel: «CMP A». Det koster én krone per melding å delta. 

FETE PREMIER
Det var mange som likte premiene under Giroen, så vi fortsetter å holde høyt nivå på greiene! 

1: Nor Neve custom 105 
Hovedpremien denne andre uken er en spesiallaget Nor Neve 105, levert av Sandnes Sykkelfabrikk. Dette er hva de har å si om rammen: 

Vår NEVE landeveisramme er en estetisk ramme med solide egenskaper. Geometrien er ikke for agressiv som gjør at syklisten føler seg ekstremt trygg på sykkelen. Styrerøret er kraftig overdimmensjonert noe som er med å bidrar at rammen er svært torsjon-stiv i front av sykkelen. Partiet rundt krankhuset er også dimmensjonert til sterke syklister som har litt watt i tråkket. Dette sammen med det karakteristiske buede overrøret gir syklisten oppå en trygg følelse både i høy fart nedover bakkerm, spurter og lange turer.

Alle kablene er innvendig, noe som løfter det totale inntrykket av rammen helt opp i øverste sjiktet av rammer på markedet. Rammen leveres med NEVE full carbon gaffel. (Full carbon betyr at styrerøret, gaffelben og drop-out er laget i carbon)

2: Rapha Team Sky trøye og bukse
De er kjent for å levere noe av det beste sykkeltøyet som finnes, og hver uke av Tour de France kan du vinne en Team Sky-trøye og enTeam Sky-bukse fra klesprodusenten Rapha. Plaggene er de samme som laget bruker, med noen av de beste tekniske løsningene tilgjengelige. Du kan lese en test av trøyen og buksen her.

Premien har en verdi på ca. 4000,-!

3: Landevei
Et år med Eurosport Player eller T-skjorte og ikke minst et års abonnement på Norges desidert beste sykkelmagasin - Landevei, til en verdi av cirka 800,- 

Med ønske om en god Tour de France, og lykke til i konkurransen!