Stjerneskuddet blir lagkamerat med Kristoff

Marc Hirschi har signert med UAE Team Emirates.

Sist oppdatert: 9. januar 2021 kl 20.45
KLAR FOR UAE: Marc Hirschi. FOTO: PhotoFizza/UAE Team Emirates
KLAR FOR UAE: Marc Hirschi. FOTO: PhotoFizza/UAE Team Emirates
Lesetid: 2 minutter

Tirsdag denne uken kom den overraskende nyheten om at en av 2020-sesongen store åpenbaringer, Marc Hirschi, hadde fått kontrakten sin terminert med Team DSM (tidligere Team Sunweb).

Ryktene om at den sveitsiske 22-åringen skulle fortsette karrieren i UAE Team Emirates dukket raskt opp, og lørdag ble de bekreftet.

Etappevinneren fra fjorårets Tour de France har signert en treårskontrakt med laget fra Emiratene, avslørte laget selv i en pressemelding. Dermed blir han lagkamerat med Alexander Kristoff, Sven Erik Bystrøm og Vegard Stake Laengen.

– First vil jeg takke mitt forrige lag for alt de har gjort for meg over de tre neste årene. Jeg er nå glad for å kunne si at jeg skal sykle for UAE Team Emirates. Jeg er veldig spent, sier Hirschi selv i pressemeldingen.

– Vi deler den samme tilnærmingen og de samme målene. UAE-laget beveger seg i riktig retning og har vokst mye over de siste årene. Jeg ser frem til å dra nytte av den dynamikken, både for laget og utviklingen av min karriere.

UAE befinner seg for øyeblikket på treningsleir i Dubai, hvor de på fredag ble vaksinert mot korona.

I tillegg til etappeseieren i Tour de France tok 22-åringen bronse på VM-fellesstarten i Imola, før han fortsatte å sementere sitt gjennombrudd med seier i Flèche Wallonne og annenplass i Liège-Bastogne-Liège.

Hirschi hadde egentlig kontrakt med Team DSM ut denne sesongen, men denne uken ble den altså terminert, slik at sveitseren kan fortsette karrieren i UAE.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Publisert 9. januar 2021 kl 20.45
Sist oppdatert 9. januar 2021 kl 20.45
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen