/ Blogg

ROSERITTET OG VIDEO FRA INNSIDEN AV FELTET

BLOGG: Sjekk ut Dan Erik Hansens første innlegg på landevei.no

Sist oppdatert 8. september 2015 kl 22.18
DETTE ER DAN: Sånn hvis du ikke visste det fra før. Foto: Stian Tveit.
DETTE ER DAN: Sånn hvis du ikke visste det fra før. Foto: Stian Tveit.

VI ER GLADE FOR Å PRESENTERE VÅR NYE BLOGGER, DAN ERIK HANSEN! 

Vi har tidligere snakket med Dan ved to anledninger

Fredagsprat 1 med Dan

Fredagsprat 2 med Dan 

Under finner du hans første innlegg her på landevei.no! 

Hallo alle lesere, lenge siden jeg har blogget, men nå kommer en godbit. 

I det siste har det stort sett gått i trening med fokus inn mot Roserittet som var i helgen.

For de som kjenner til Roserittet vet dere hva Gregers og Hvarnes betyr, 2 flotte bakker som presser frem melkesyre hos de fleste, heldigvis skulle vi får en 11km tempo på etappe 1 som oppvarming på fredagen!

Den gikk mildt sakt ræva for min del, jeg var litt ufokusert samtidig som jeg åpnet litt for tøft, klarte derfor ikke å pushe skikkelig i de lette partiene å da flyr tiden avgårde veldig fort. 

Strava fil fra tempoen finner dere her: Roserittet stage 1

Lørdag: 2 etappe, 171 km å nesten 3000høydemeter i vente, i kombinasjon med utrolig mye regn og vind skulle dette bli noen tøffe timer på sykkelen. Etter Hvarnes første gang var jeg overrasket over at jeg satt i hovedfeltet, følte meg tung i kroppen men hodet mitt er alltid innstilt på angrep! Så når min gode venn Elias fikk en liten luke støtet jeg meg opp og forbi! Han ble med på kjøret å vi fikk etterhvert besøk av Filip Eidsheim.

Etter noen km i motvind kom en liten gruppe med ryttere fra Fixit.no, Coop, Frøy og Hero opp! Vi samarbeidet bra å fikk raskt en stor luke på feltet. Dette bruddet skulle vise seg at holdt helt til mål. MEN dessverre for meg fikk jeg en punktering noen mil før Hvarnes 2 gang, å hvor var servicebilene?? Jeg sto i grøftekanten i over 3 minutter før hovedfeltet å servicebilen kom opp, helt latterlig å utrolig kjedelig for meg!

Men fikk endelig nytt bakhjul, kom meg opp i feltet å begynte å støte, klarte dessverre ikke å henge med de beste opp Hvarnes men her var det store luker mellom gruppene. Inn mot Gregers-veggen ble gruppen jeg satt i uttynnet, å inn mot mål var vi kun 5-6stk! Jeg trillet til mål rundt topp 20 noe jeg er ekstremt fornøyd med. Selvfølgelig skulle jeg gjere sittet i bruddet så lenge det hadde gått men alt i alt meget fornøyd.

Strava fil fra etappe 2 finner dere her: Roserittet stage 2

Søndag: Her følte jeg meg utslitt og elendig fra start til mål…prøvde meg med et tullet angrep halvveis ca, men uten noe særlig trøkk…Jeg måtte slitte tetgruppen opp siste bakke å kom i mål drøye 30 sekunder etter vinneren, men jeg klatret opp til 19 plass sammenlagt, hvem skulle tro det før helgen når man så løypene…Jeg er utrolig fornøyd med helgen! Endelig litt resultat i ritt som virkelig teller.

Strava fil fra etappe 2 finner dere her: Roserittet stage 3

Så har jeg lenge lovet video fra ritt, under helgens Roseritt tråkket jeg rundt med GoPro, her får dere se deler av velt, brudd, angrep osv osv:) Håper dere liker denne videoen:

Publisert 8. september 2015 kl 22.18
Sist oppdatert 8. september 2015 kl 22.18
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen