/ Blogg

ØYSTEIN OG KRISTOFFER SYKLER USA PÅ TVERS

Etter flere år på studiebenken har Kristoffer og Øystein bestemt seg for å begi seg ut på en litt lengre sykkeltur. De skal nemlig sykle USA på tvers. Følg med på deres reise og få oppdateringer fra sykkelsete på landevei.no.

Sist oppdatert: 25. juni 2016 kl 17.21
FERDIG PAKKET: Øystein og Kristoffer har pumpet luft i dekkene og pakket baggene. I morgen reiser de til USA. Foto: Kristoffer Vittersø
FERDIG PAKKET: Øystein og Kristoffer har pumpet luft i dekkene og pakket baggene. I morgen reiser de til USA. Foto: Kristoffer Vittersø
Lesetid: 3 minutter

Kjære syklister av Landevei,
 

I sommer skal de to helstuderte røverne Kristoffer Vittersø og Øystein Liverød krysse USA på tvers på sine kjære alu- og karbon-hester, og dere får den store gleden av å følge reisen! Etter mange år på skolebenken og en stadig voksende kjærlighet for verdens nydeligste idrett fant vi ut at dette var den beste mulighet i livet for å gjøre noe stort på sykkelsetet og valget falt raskt på mulighetenes land.
 
Fra den spede start i Los Angeles og oppover vestkysten til San Francisco, via Rocky Mountains og de store slettene, til ankomst i New York City vil vi oppdatere dere på alt relevant og urelevant som skjer på landeveien. Før vi går videre er det naturlig med en introduksjon av syklistene: Kristoffer, kalt Krish blant venner, er en bondesønn (ingen odel, dessverre jenter) fra tjukkaste Tjølling som inntil nylig var den i paret som kunne skryte av å ha syklet den lengste enkeltetappen (Trondheim - Oslo).
 
Krish er nylig uteksaminert filmprodusent fra Den norske filmskolen på Lillehammer med underfag i prokrastinering. Krish er gjengens medieansvarlige og vil fore dere med nydelige bilder av sin medrytter i ulike positurer, situasjoner og landskap.Øystein, bedre kjent som Grande Papa (GP) blant venner, er gladlaksen fra Stavern som har karret seg gjennom Industriell Økonomi på NTNU med hovedfag i livsnyting og hjemmelaget pasta, og har naturlig nok en stor forkjærligheten for det glade liv på kontinentet. GP er kjent for å være i overkant glad for de lange, seige, turene og vil fungere som vindskjold og motivator for Krish når det trengs. Vi kommer til å holde dere oppdatert i flere kanaler når tiden er moden.
  

ruta
ruta

RUTA: Gutta legger ut på en strabasiøs ferd tvers over USA, med start i Los Angeles og målgang i New York.
For de interesserte kan siden vår på Facebook (https://www.facebook.com/fatbald) og kontoen vår på Instagram (@fatbald) være av interesse. Vi kommer også til å samle inn penger til Kreftforeningen gjennom vår innsamlingsside: http://innsamling.kreftforeningen.no/kfarbeid/5-4286.
 
All støtte er velkommen og går uavkortet til Kreftforeningen (etter skatt og uforutsette utgifter selvfølgelig. Neida. Joda. Neida). Vi håper vi kan være til inspirasjon for de av dere som har tenkt i samme baner og har en liten drøm om et stort eventyr på sykkelsetet.
 
Nå venter siste finpuss på syklene før avreise i morgen fra Gardermoen.
 
Hold dere fast så lenge.
 
Sykkelhilsen fra Krish og Grande Papa

  
Følg oss på:
Instagram: @fatbald
Facebook: Fatbald
Støtt gjerne vår innsamlingsaksjon til Kreftforeningen her

Publisert 25. juni 2016 kl 17.21
Sist oppdatert 25. juni 2016 kl 17.21
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen