Hjem
 / Blogg
 / FÅ JULING FOR Å GI JULING

FÅ JULING FOR Å GI JULING

BLOGG: André fikk det tøft da han kjørte to ritt på én dag.

Sist oppdatert 4. mai 2015 kl 11.10
ÉN DAG, TO RITT: Fredag 1.mai ble en knalltøff dag for André.
ÉN DAG, TO RITT: Fredag 1.mai ble en knalltøff dag for André.

Hallais. Forrige fredag ble Enebakk rundt og gateritt i Spinn Cup gjennomført. 

Personlig kan jeg kort oppsummere at dagen var krise for denne karen, men skal dog gå litt grundigere til verks.

For hva skjer egentlig når du har trent mye igjennom høsten, vinteren og våren for å "vise" deg frem når første muligheten byr seg?Du vet som regel veldig godt hvilket som er det første du har pekt deg ut på kalenderen.

LES OGSÅ: Dette er Fjæra

For min del var dette Enebakk Rundt med Atea. Jeg trodde jeg hadde timet alt grundig når jeg bestilte Mallorca-returen nøyaktig fem dager før Enebakk. Formen skulle klaffe, hvert fall litt, skulle den ikke?

LES OGSÅ: Mallorca done and dusted

 Ikke for meg. Har følt meg slapp og sliten hele uken etter at jeg kom hjem, men har hele tiden mentalt innstilt meg på at kroppen føles bra og det skulle klaffe i dag, men sånn gikk det ikke. Har du ikke dagen i dette selskapet så får du en tøff dag på jobb. Etter 53-54 km var det min tur. 5-6 andre som var ute av det før meg.

Personlig mener jeg vi kjørte litt for ujevnt til tider. Det går greit noen kilometer, men over tid så mister vi unødvendig mange. 23-24 til start, 11 samlet i mål! Det er lett å være etterpåklok, men sånn ble det denne gangen. Vi kommer sterkere tilbake!

Grattis til Rye med en fortjent seier, 40 sekunder foran oss. Vil også gratulere Lillehammer ved vannvittig sterk kjøring som resulterte i en god 3.plass ca minuttet etter Atea.

HAMMERN: Med Enebakk Rundt i beina ble gaterittet i Spinn Cup en tøff affære for André.

Det å dra til Sandefjord for å kjøre gateritt var kanskje ikke helt det beste å gjøre etterpå, og det kan jeg si med en gang, det var en tabbe. Allerede utmattet og ikke helt i slaget gikk starten. 12 minutter senere var det bare å rulle rolig ut til siden å innse at dette ikke ble helt som jeg hadde håpet på. Det var uansett kult å ha fått samlet hele gjengen i Team Bikeshop!

Neste ritt er Ringrike Grand Prix. Noe sier meg at jeg også her vil få juling, masse juling, men jeg skal ha min revansj!

Resten av helgen ble tilbrakt sammen med Atea-gutta på Gardermoen hvor det ble trent både lørdag og søndag. 

Følg meg i hverdagne her: Instagram - fjaera, Snapchat - anbratli, Strava - André Fjærestrand Bratli

Over og ut

- Fjæra 

Publisert 4. mai 2015 kl 11.10
Sist oppdatert 4. mai 2015 kl 11.10
Relaterte artikler
10 runder i historien

10 runder i historien

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue