Hallaisen igjen!

Da skal undertegnede ta dere gjennom del to av treningssamlingen på Mallorca. Forrige tirsdag var det som ble nevnt sist i del 1 av reisebrevet. Så da skal jeg fortsette ujevnt og til dels udetaljert derfra. 

Annonse

Les også: Dette er Fjæra.

Tirsdag og onsdag ble litt kortere turer med tidvis høy fart. drøyt 200 km tilsammen.

Torsdag kom konge-etappen på ny. Samme turen jeg kjørte med to fra Hasle-Løren forrige fredag. 180 km med 3000 høydemeter. Sollér, Puig Major og Sa Calobra.

Les også: Slikk gikk det i NC-åpningen. 

Fredag fikk jeg en ny langtur i banken med 210 km ut til Cap Formentor som er øyas nordligste punkt. Eller jeg tror i alle fall det er det? Forholdvis høy fart hele veien så dette var en tung dag med torsdagen i beina. 

FEED THE GOAT: André gir mat til alle som spør pent.

Lørdag ble det TRE(?!?!) turer hvor alle hadde fellesnevnerne Ciclos Quintana og espresso-stopp, som dere ser bilde av øverst i saken. 

Nå har jeg pakket sakene mine, telt opp antall timer, kilometre og høydemetre. 1340 km, 54 timer på setet og 18301 høydemeter. 10 dager med ren lykke og masse sol, det kan vel egentlig ikke bli så mye bedre? 

En annen ting, frøkna som aldri har vært interessert har jeg fått lurt til å kjøpe kit, sko og hvite sokker. Sykkel er på vei. Fresh eller hva?

VELKLEDD PIKE: Tiden vil vise om André også klarer å skaffe frøkna en sykkel.

Nå ser jeg frem til 1.mai da skal Atea-toget måle krefter mot noen såkalte kjekkaser og noen fra en klubb som kaller seg Rye. 

Samme dag skal jeg også kjøre Spinn Cup med Team Bikeshop! Altså to ritt på en og samme dag, det kommer til å bli ganske heftig! 

Har du lagt sesongplanene? Og har du et skille som reglene tilsier - Razorsharp? 

SKARPT SKILLE: Noen der ute med mer markert skille enn André?

Fjæra, blitt lett som en fjær. insta - fjaera // snapchat - anbratli // strava - André Fjærestrand Bratli