PRO STEALTH er kort, har bred snute, bred langsgående spalte og hekkspoiler. Setet er utviklet i samarbeid med Team Sunweb, etter ønske om et sete bedre til tempo, eller lange dager med tauing foran i feltet. Setet kommer i to bredder, 142 mm og 155 mm. Den brede spalten fjerner trykket fra perineum, og går langs nesten hele setet. Setet har brakett under baken for feste av en liten bakskjerm, startnummer, ekstra flaskeholdere eller actionkamera.

Det mest iøynefallende med setet er at det måler 255 mm fra snute til hale, typ- isk 30-45 mm kortere enn de fleste seter. Det er snuten som er kuttet, som også er gjort ekstra bred. Når setet er bredere i fronten fordeles også trykket når du sitter i aggressiv stilling over et større område. På et smalt sete, vil det klemme veldig på ett punkt, mens det nå fordeles over et større område.

Av alle setene i denne testen er dette setet som minner mest om et vanlig sete. Vi er komfortable både når vi sitter oppreist på hendlene og når vi graver i bukken. Selv om setet er kort, sitter vi like godt foran som bak. Vi sitter greit på midten av lengderetningen, og har ikke behov for å velge side. Vi liker den lille hekkspoileren som hjelper til å rotere hoftepartiet fremover, det gir mer kraft både på flatene og i klatringene, i tillegg til at det kan avlaste ryggen. Snuten måler hele 40 mm i bred- den, og kan faktisk være nok til at enkelte helt fint kan sitte der i en aggressiv still- ing. Dette er også et enkelt sete å tilpasse. Monter setet et par centimeter lenger bak og et par millimeter lavere enn det gamle, og så er du i gang.