Select Barrier WXB fra Pearl Izumi er i følge dem selv en noe enklere regnjakke passform til fremoverlent sykling, men dette er vitterlig en jakke laget for mer oppreist sykling. Passformen er løs og romslig, og dette er med andre ord en jakke for normal- til overvektige. Ermelengden er ok så lenge vi står oppreist, men når vi setter oss på sykkelen kryper ermene fort oppover armen. Når vi lener oss fremover henger stoffet på magen nedover og blafrer i vinden.

Pearl Izumi har et par detaljer som viser at de har laget regntøy før. Jakken har tapede sømmer, for å holde vannet ute, og alle tråder er impregnert. Det er et tynt for i nakkepartiet som er behagelig mot bar hud, og vi setter også pris på en grov glidelås det er lett å justere med tykke hansker og kalde fingre.

Men i praktisk bruk er det ikke voldsomt mye som trekker opp. Passformen er for sedat og pendleraktig, men selv ikke de som har kroppsfigur som treffer jakken, opplever dette som godt å ha på. Pearl Izumi oppgir ikke verdier på membranen som er brukt i jakken, så det er vanskelig å avkle en eventuell påstand. Men dette er en jakke som er klammere enn de andre i testen, og den oppleves umiddelbart som å ta på oljehyre.