Bosch Fontus minner om en vanlig høyttrykkspyler rent utseendemessig. Den har kraftige hjul og et kraftig håndtak som felles inn når du ikke trenger det. Den re meter lange slangen er tjukk og solid. Vanntanken har vindu på siden så du ser hvor mye vann du har igjen. I tillegg er det et filter i påfyllsåpningen som sikrer at du ikke fyller opp vanntanken med bøss.

Spyleren har tre trykknivåer og en spylepistol som føles som en solid hageslangepistol i hånden. Denne har også re innstillinger for selve vannstrålen. Alt fra myk dusj til konsentrert, tynn stråle. Spyleren gir opp til 15 bar trykk på maks. En del mindre enn en vanlig høytrykkspyler, men nært opp til en vanlig hageslange. Strålen er kraftig, konsentrert og med solid vannvolum.

Under testingen hadde vi ingen problemer med å vaske 2-3 skitne sykler med Bosch- vaskeren alene. Både vannmengde og trykk, samt en god børste gjør at du får vasket skikkelig og grundig. Trillehjulene og håndtaket er skikkelig robuste og rommet for lagring av børste og pistol solid og smart.