Trimtex Pro Classics

BRUKSOMRåDE: +10 til 0 grader
PASSFORM: For de slankeste
VåR MENING: Treningsjakke til kortere turer på plussiden

1699 kroner | trimtex.no

For deg som sjelden er ute under null, og som gjerne holder høy intensitet når du først er ute, dette kan være en god jakke for deg. Trimtex Pro Classics er tilgjengelig både som vanlig jakke, samt i klubbdesign.

Vi er litt overrasket over prioriteringen til Trimtex her, da de har flere varmere plagg i kolleksjonen enn denne. Like fullt, for vintre på Sør-og Vestlandet, kan dette være et bra plagg, men da helst over null grader. Dette er et vindtett, vannavvisende og tettsittende ytterplagg, der du er nødt til å ha undertrøye for å holde god temperatur.

Jakken kommer med tre lommer i samme stoff som ellers, og dette gir godt hold også om du har med tyngre ting på lomma. Høyre lomme har også glidelåslomme, til ting som absolutt ikke må bli borte. Vi finner et silikonbånd på innsiden av rygglinningen, og i tillegg har vi en nedfellbar rompekla for litt ekstra isolasjon.

Ermelengden er lang nok også for de av oss med lange armer, og vi noterer oss flere gode reflekser på jakken. Saken er bare at dette ikke er varmt i det hele tatt, dette er en høstjakke.

Det skjer fra tid til annen at vi får feil produkt til ulike gruppetester, og dette er nok en av dem. Men 1699 kroner for en tettsittende høst-og vårjakke? Kanskje ikke for dyrt, men jakken er heller ikke god nok i høstkategorien  til å forsvare den prisen.

Vinterjakken vi heller vil anbefale fra Trimtex heter for ordens skyld Elite Thermo.

PLUSS
Føles virkelig som et racingprodukt - rompeklaff mot vannsprut - glidelåslomme til verdisaker - behagelig stoff i halsen - et bredt silikonbånd holder jakken nede på ryggen
MINUS
Små reflekssoner - for tynn for ordentlig vinterbruk – stiller dermed høyere krav til det du har under