Søren Kragh Andersen gikk solo med tre kilometer igjen, og dansken holdt unna med god margin inn til målstreken i Lyon. Dermed kunne Team Sunweb innkassere sin andre etappeseier på tre dager, etter at Marc Hirschi vant den 12. etappen.  

Stefan Küng og Edward Theuns utgjorde dagens brudd, men duoen fikk aldri den helt store luken. Bora-Hansgrohe hadde nemlig skumle planer opp 2. kategorien Col de Beal, hvor de forsøkte å kjøre av Peter Sagans hovedkonkurrent i kampen om poengtrøya, Sam Bennett.

Annonse

Det lyktes de med, og etterhvert fikk Bora også en hjelpende hånd av CCC. Dermed måtte Bennett gi opp håpet om etappeseier i Touren, sammen med både Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff, som heller ikke klarte å henge med på Bora-kjøret.

På etappens to avsluttende fjerdekategorier ble det et skikkelig fyrverkeri, hvor Team Sunweb nok en gang viste frem sin store kollektive styrke. Angrep fra både Marc Hirschi og Tiesj Benoot slet ut konkurrentene, og da Søren Kragh Andersen gikk til med sitt siste støt var ingen i nærheten av å følge.

I spurten bak var Luka Mezgec raskest, og knep dermed andreplassen, mens Peter Sagan ikke ble bedre enn nummer fire. Dermed fikk Bora-Hansgrohe heller ikke denne gangen lønn for sitt utrettelige arbeid underveis på etappen. 

Blant sammenlagtkanonene ble det en rolig dag på jobben, før en knallhard fjelletappe i alpene venter på rytterne i morgen!