Det så lenge mørkt ut, men jaggu blir det ikke Tour de France i 2020 likevel. Det betyr naturligvis også en ny runde med TV2s populære Tourmanager-spill, hvor du med 100 fiktive millioner plukker ut ditt eget drømmelag bestående av 14 ryttere og en sportsdirektør.  

Les også: Jonas Iversby Hvideberg ble Europamester!

Annonse

Enten du en rutinert Tourmanager-traver, eller aldri har prøvd deg før, inviterer vi deg uansett til å bli med i vår egen Tourmanager-liga. Der kan du konkurrere både med oss i redaksjonen og andre landevei-lesere, hvor de tre beste sammenlagt etter siste etappe altså vil bli premiert!

Dette er premiene

Førstepremien er intet mindre enn en Giro Aether Mips, til en verdi av hele 2999,-

Andre og tredjepremien er 12 måneders abonnement på Landevei, til en verdi av 699,-

Allerede abonnent sier du? Ikke noe problem! Da utvider vi bare abonnementet ditt med et år gratis etter at det egentlig utløper, hvis du kaprer en av de to nederste plassene på pallen.

Slik blir du med!

Gå inn på https://tourmanager.tv2.no/tourmanager og registrer ditt lag. Klikk på ”delta i venneliga”, og fyll inn koden: QMYTRFYN. Du skal da få opp et forslag om å bli med i ligaen ”Landevei”.

Les også: Disse rytterne sykler Tour de France

Følg med videre i morgen, for da kommer vi med den perfekte Tourmanager-guiden for deg som vil ta innersvingen på kompiser og kollegaer, og kanskje til og med kjempe om heder og ære i vår egne Landevei-liga!