Hjem
 / ÅRETS TOUR DE FRANCE KONKURRANSE

ÅRETS TOUR DE FRANCE KONKURRANSE

Slik vinner du en superrask aeroracer fra Gavia.

Sist oppdatert 9. mai 2016 kl 14.14
VINN DENNE: Hvem kan vel si nei takk til helt ny Gavia Imperiale?
VINN DENNE: Hvem kan vel si nei takk til helt ny Gavia Imperiale?

Som vi har hatt for vane å gjøre i forbindelse med treukersrittene de siste årene har Landevei nok en gang teamet opp med Eurosport før årets Tour de France. Det har resultert i nok en konkurranse med følgende flotte premier. 

1 Premie: GAVIA IMPERIALE SR2 LANDEVEISSYKKEL  med Ultegra Di2 girgruppe, 7,6 kg. Verdi 22.999,- (1 stk)

GAVIA IMPERIALE SR2 LANDEVEISSYKKEL

Toppramme med Ultegra Di2 '

Sommerens hovedpremie, levert av bikeshop.no, er en råstilige utgave av Gavia sin aerodynamiske toppmodell Imperiale, som endelig er tilbake,bedre enn noen gang!

De spesialdesignede rørene er alle skapt for å gi deg den ultimate kombinasjonen av topp aerodynamikk, lav nok vekt til kuperte løyper og komforten du trenger når du sykler på Norske veier. Den helt spesielle kammtail profilen på rørene har bedre aerodynamiske egenskaper enn tradisjonelle dråpeformede rør, ettersom den spesielle formen skaper en større kunstig hale enn vanlige dråpeformer har. Du får også mindre turbulens fra kanten av røret i sidevind.

I tillegg til de spesielle rørformene kommer også sykkelen med integrert sadelpinneklemme, semi-integrert gaffel, aerodynamisk sadelpinne og aerodynamisk styre. Alt for at sykkelen skal være klar til kampen mot vinden. SR2 utgaven er satt opp med utstyr som gir deg mye for pengene.

Den driftsikre og presise Ultegra Di2 gruppa leverer topp ytelse, helt på høyde med Dura Ace, men har litt høyere vekt. Fizik Arizone sadelen er en favoritt blant mosjonister og elitetutøvere som ønsker en sadel med mange sittestillinger. 

Styre og stem kommer fra Ritchey sin toppserie WCS, og styret har den aerodynamiske Streem profilen deres. Kontakten med asfalten får du via de solide Shimano RS-hjulene, som er satt opp med de ekstremt populære Continental GP 4000 S II dekkene. Les mer på gaviabikes.no.  

Høydepunkter: 

  • Fizik Arione sadel

  • Ultegra Di2 elektronisk giring

  • Ritchey WCS komponenter

  • Kammtail profil

  • Lett og aerodynamisk ramme

  • Continental GP 4000 S II dekk

  • Vridningstiv

2. premie: Landevei sykkeltrøye og caps. Toppmodellen fra italienske Nalini. Verdi 1799,- (3 stk)

Hver uke trekker vi en heldig vinner som får våre splitter nye og svært etterspurte drakter. Disse stilfulle draktene er toppmodellen til italienske Nalini, som har en veil pris på 1.799 kroner. Trøyen er tettsittende for den aktive syklist, med perforerte sidepaneler, moteriktig lengde på ermene og et lett og hurtigtørkende stoff.

Trøyen har tre lommer på ryggen, samt vanntett lomme til verdisaker. I tillegg får ukesvinneren også Landeveis egen sykkelcaps, selvsagt i farger som matcher trøyen. 

3. premie: 2 års Landevei abonnement (8 utgaver) verdi 479,-. (3 stk)

I tillegg til trøye og caps, trekker vi hver uke også ut en heldig vinner av et toårs abonnement på norges beste sykkelblad, Landevei. 

SLIK DELTAR DU

Følg eurosport_norge på instagram, gjerne landevei  også, når du først er i gang.På eurosport sin instagram-konto finner du et bilde av sykkelen i denne saken. Tagg noen sykkelvenner i kommentarfelt, og så har du sjansen til å vinne både sykkel, klær og abonnement, enklere blir det ikke. 

Publisert 9. mai 2016 kl 14.14
Sist oppdatert 9. mai 2016 kl 14.14
Relaterte artikler
ENDELIG: Kasper Asgreen sørget for den første etappenseieren til Soudal-Quick Step i årets tour. FOTO: Cor Vos
Abrahamsen imponerte i Tour de France-brudd

Abrahamsen tredjemann på Tour de France-etappe – Asgreen vant

SLUTTKJØRT: Tadej Pogcar gikk på en ny, solid smell under tourens dronningetappe. FOTO: Cor Vos
Vingegaard ydmyket Pogacar på dronningetappen

Vingegaard ydmyket Pogacar over Col de la Loze

ØNSKET RACEREN: Ekspertene mener det var å lite å hente på å bytte sykkel på vei opp Côte de Domancy. Tadej Pogacar gjorde det likevel. FOTO: Cor Vos
Tour de France 2023 – avgjørende tempoduell

Eksperten skeptisk til Pogačars valg

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue