Nye navnesponsorer for Emilie Moberg og Elise Marie Olsen

2020-sesongen ble ikke så tøff økonomisk som mange hadde trodd. Arbeidsgiveren til Emilie Moberg og Elise Marie Olsen går inn i 2021-sesongen med flere støttespillere i ryggen for sitt britiske lag DROPS.

Sist oppdatert: 16. desember 2020 kl 21.39
Elise Marie Olsen og Emilie Moberg Drops
FLERE SPONSORER: Fra kommende sesong får Elise Marie Olsen og Emilie Moberg i det bristiske laget Drops to nye sponsorer i ryggen, TEMPUR og Le Col. Foto: Henrik Alpers
Lesetid: 2 minutter

Det var fryktet at kvinnelige proffsyklister kom til å lide hardt etter koronasesongen, men for flere lag er det heller motsatt.

Så også for Team Drops, der Emilie Moberg og Elise Marie Olsen kjører.

Fra 1. januar vil laget hete Drops-Le Col supported by Tempur, det er altså madrassgiganten med sitt formbare skum som går inn på sponsorsiden. 

For kommende sesong har Mobergs lag status som kontinentallag, men på sikt er ambisjonen å komme tilbake på World Tour-nivå. 

– Ambisjonene for framtida er store: Det er å prege denne sporten på øverste nivå, både av og på sykkelsetet, og inspirere andre med det vi gjør, sier lagets direktør Bob Varney i en pressemelding. 

– Støtten fra Le Col og TEMPUR sikrer at rytterne både har drakter av høyeste kvalitet når de sykler og den støtten de trenger når de er av sykkelen. Nå jobber vi tett med disse for å utvikle samarbeidet slik at vi kan få World Tour status for 2022, sier Varney. 

Hovedsponsor Le Col sørget for lagets iøynefallende trøyer med prominente vertikale striper i turkis, blått, rosa og lilla. I år har Le Col doblet sitt sponsorbidrag. TEMPUR produserer puter og madrasser. 

Laget Drops ble etablert i 2016 da Bob og Tom Varney som driver i trykkeribransjen startet et utviklingsprogram for kvinnelige syklister. Laget har blitt ett av de mest vellykkede tilbudene, ikke bare for britiske talenter, men for jenter fra 13 nasjoner. 

Totalt har Drops 14 ryttere i stallen for 2021, der britiske Dani Christmas fra Lotto Soudal Ladies er siste tilskudd til lagoppstillingen og en av sju britiske ryttere i laget. I tillegg er det svenske, tyske og nederlandske ryttere i laget, i tillegg til de to Halden-rytterne. 

Laget skal sykle på Cannondale-sykler.

Drops-Le Col supported by TEMPUR
14 RYTTERE: Drops-Le Col supported by TEMPUR består av totalt 14 ryttere for 2021, derav de to norske rytterne Emilie Moberg og Elise Marie Olsen, begge fra Halden. Foto: Drops-Le Col
Publisert 16. desember 2020 kl 21.39
Sist oppdatert 16. desember 2020 kl 21.39
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen