/ Podcast

Podcast om Styrkeprøven

Podcast: Sesongstart for proffene og krangel i Sykkel-Norge

Både våre kvinnelige og mannlige sykkelproffer er i gang, nytt utstyr er lekket til pressen og her hjemme har vi en heftig diskusjon pågående. Radio Landevei tar for seg det viktigste fra uken som gikk.

Sist oppdatert: 30. januar 2024 kl 12.24
TIDLIG PÅ'N: Stine Dale på vei opp Willunga Hill, i Team Coop-Repsol sin sesongstart i Australia. Foto: Cor Vos.
TIDLIG PÅ'N: Stine Dale på vei opp Willunga Hill, i Team Coop-Repsol sin sesongstart i Australia. Foto: Cor Vos.
Lesetid: 1 minutter

I denne sendingen tar vi for oss de viktigste nyhetene fra uken som var. 

Styrkeprøven og Norges Cykleforbund er dypt uenige i avviklingen av Norges kanskje mest kjente ritt, og krangelen foregår i full offentlighet på diverse fora. Men hva handler den egentlig om? Vi tar for oss de viktigste temaene i konflikten

Herrelaget til Uno-X har hatt sesongstart på Mallorca, og damelaget til Coop-Repsol startet sesongen i Australia. Proffene skal vi følge tett både i podcaster og nyheter, men hvordan gikk det med de to, og hva betyr det for årets sesong?

SRAM kommer med en ny toppgruppe om ikke lenge, og planen var trolig å holde det hele hemmelig frem til lansering. Men internett har som vanlig hatt noen kilder som har lekked bilder og informasjon. Hva er nytt?

Look kommer også med nye pedaler. Hvor mye bedre kan en pedal egentlig bli? Veldig mye bedre skal vi tro Look, men i redaksjonen råder det en viss usikkerhet. 

PS: Om du er ny i vår podcastverden og lurer på hvordan du får med deg sendingene, les gjennom denne saken.

LES OGSÅ
UAKSEPTABELT: President i Norges Cykleforbund, Jan-Oddvar Sørnes, er dypt fortvilet over at Styrkeprøven ikke lenger ønsker å forholde seg til forbundet. Arkivfoto:  Snorre Veggan.
FULL SPLID: Styrkeprøven vil ikke lengre forholde seg til idrettens regelverk. Det fortviler både Norges idrettsforbund og NCF. Foto: Styrkeprøven arkiv/Scanpix.
Publisert 30. januar 2024 kl 12.22
Sist oppdatert 30. januar 2024 kl 12.24
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen