/ Podcast

Slik lytter du til Radio Landevei!

Radio Landevei er Norges beste sykkelpodcast, også den første! Med sjelfullt blikk dykker vi inn i sykkelsportens mange fasetter. Her diskuterer vi alt fra utstyr og sykler, til proffritt og doping.

Sist oppdatert: 8. januar 2024 kl 05.00
VELKOMMEN I STUDIO! Her får du vite mer om hvordan du kan lytte til våre sendinger!
VELKOMMEN I STUDIO! Her får du vite mer om hvordan du kan lytte til våre sendinger!
Lesetid: 2 minutter

Velkommen til Radio Landevei!

Så ofte vi kan publiseres det en ny podcast fra Radio Landevei. Vi diskuterer alt fra hvem som er favoritter i de største rittene til hvem av proffsyklistene som er best til å sloss. Det er med podkasten som det er med alt annet vi lager:

Det er pakket inn i stemningen fra folk som elsker sykling! Sendingen er perfekte i bilen på vei til ritt, eller i øret på langtur.

Det er helt gratis å lytte sendingene, og du kan lytte på flere måter.

Spotify
Om Spotify er ditt foretrukne medium, søk etter Radio Landvei i søkefeltet. Her kan du organisere visningen etter nye episoder, avspilte episoder og så videre og så videre.

Lytt og abonnér her!

Apple Podcast
Om du ønsker å abonnere på våre sendinger hos Apple Podcast, finner du dem ved å søke etter «Radio Landevei» i søkefeltet. Apple Podcast oppdateres ca en gang i døgnet. Dette betyr at podcasten kan dukke opp senere der enn på landevei.no.

Lytt og abonnér her!

RSS-Feed
Om du ønsker å abonnere på vår RSS-feed kan du gjøre det ved å trykke på denne lenken: http://landevei.libsyn.com/rss

Lytt i landevei.no sin nettleser
Du kan selvsagt lytte til sendingen også i denne nettleseren. Trykk på play nede til venstre på bildet, slapp av og la deg underholde. Fra 01.01.2018 vil alle våre sendinger ligge utelukende på vår rss-side hos libsyn.com.

Publisert 7. mai 2020 kl 10.31
Sist oppdatert 8. januar 2024 kl 05.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen