Velkommen til Radio Landevei!

Så ofte vi kan publiseres det en ny podcast fra Radio Landevei. Vi diskuterer alt fra hvem som er favoritter i de største rittene til hvem av proffsyklistene som er best til å sloss. Det er med podkasten som det er med alt annet vi lager:

Annonse

Det er pakket inn i stemningen fra folk som elsker sykling! Sendingen er perfekte i bilen på vei til ritt, eller i øret på langtur.

Det er helt gratis å lytte sendingene, og du kan lytte på flere måter. Har du tips til hva vi bør snakke om eller noen vi bør få i studio? Send en epost til Henrik eller Peter.

SPOTIFY
Om Spotify er ditt foretrukne medium, søk etter Radio Landvei i søkefeltet. Her kan du organisere visningen etter nye episoder, avspilte episoder og så videre og så videre.

ITUNES
Om du ønsker å abonnere på våre sendinger via iTunes, finner du dem ved å søke etter «Radio Landevei» i søkefeltet. iTunes oppdateres ca en gang i døgnet. Dette betyr at podcasten kan dukke opp senere på iTunes enn på landevei.no.

RSS-FEED
Om du ønsker å abonnere på vår RSS-feed kan du gjøre det ved å trykke på denne lenken: http://landevei.libsyn.com/rss

LYTT I LANDEVEIS NETTLESER
Du kan selvsagt lytte til sendingen også i denne nettleseren. Trykk på play nede til venstre på bildet, slapp av og la deg underholde. Fra 01.01.2018 vil alle våre sendinger ligge utelukende på vår rss-side hos libsyn.com.