/ Podcast

Slik lytter du til Radio Landevei!

Radio Landevei er Norges beste sykkelpodcast, også den første! Med sjelfullt blikk dykker vi inn i sykkelsportens mange fasetter. Her diskuterer vi alt fra utstyr og sykler, til proffritt og doping.

Sist oppdatert 8. januar 2024 kl 05.00
VELKOMMEN I STUDIO! Her får du vite mer om hvordan du kan lytte til våre sendinger!
VELKOMMEN I STUDIO! Her får du vite mer om hvordan du kan lytte til våre sendinger!

Velkommen til Radio Landevei!

Så ofte vi kan publiseres det en ny podcast fra Radio Landevei. Vi diskuterer alt fra hvem som er favoritter i de største rittene til hvem av proffsyklistene som er best til å sloss. Det er med podkasten som det er med alt annet vi lager:

Det er pakket inn i stemningen fra folk som elsker sykling! Sendingen er perfekte i bilen på vei til ritt, eller i øret på langtur.

Det er helt gratis å lytte sendingene, og du kan lytte på flere måter.

Spotify
Om Spotify er ditt foretrukne medium, søk etter Radio Landvei i søkefeltet. Her kan du organisere visningen etter nye episoder, avspilte episoder og så videre og så videre.

Lytt og abonnér her!

Apple Podcast
Om du ønsker å abonnere på våre sendinger hos Apple Podcast, finner du dem ved å søke etter «Radio Landevei» i søkefeltet. Apple Podcast oppdateres ca en gang i døgnet. Dette betyr at podcasten kan dukke opp senere der enn på landevei.no.

Lytt og abonnér her!

RSS-Feed
Om du ønsker å abonnere på vår RSS-feed kan du gjøre det ved å trykke på denne lenken: http://landevei.libsyn.com/rss

Lytt i landevei.no sin nettleser
Du kan selvsagt lytte til sendingen også i denne nettleseren. Trykk på play nede til venstre på bildet, slapp av og la deg underholde. Fra 01.01.2018 vil alle våre sendinger ligge utelukende på vår rss-side hos libsyn.com.

Publisert 7. mai 2020 kl 10.31
Sist oppdatert 8. januar 2024 kl 05.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen