To dager etter Mallorca 312 er det fortsatt syklister overalt i de store byene langs kysten, sykkelturismen varer til et stykke ut i mai. Sykkelturismen på Mallorca er for lengst blitt strømlinjeformet og charterpreget, og konsentrert ved de større områdene langs kysten, der øvrig masseturisme er fraværende i vinterhalvåret.  I Sineu, en liten by omtrent midt på øya, er gatene rolige. Byen har lite å by på for turister, og det er mer en by en sykler via for å nå et annet sted, enn man sykler til. Unntakene fra sykkelmasseturisme finnes, og i Sineu finner du ett av alternativene. Jan Eric Schwarzer har pusset opp et hus som han har døpt MA-13.

– Da jeg trente på Mallorca eide foreldrene et lite hus i Costitx, bare et steinkast unna Sineu. Der kunne jeg bo, mens jeg trente sammen med André Greipel, Robert Wagner og andre tyske ryttere. En dag etter en økt, satt vi sammen, spiste jordbærkake og prata. Ingen av gutta ville tilbake til hotellet, men heller bo på et sted, der de virkelig følte seg hjemme. Så ble ideen om MA-13 født, forteller han. 

 – Forkortelsen MA står for Mallorca, akkurat som du kan lese på kilometersteinene langs veiene overalt på øya. 13 har alltid vært lykketallet mitt, og når jeg syklet ritt, snudde jeg heller aldri 13-tallet opp ned. Så bodde jeg selvfølgelig i et hus med nummer 13 da jeg flyttet til Mallorca for godt i 2009, forteller Jan Eric Schwarzer om pensjonatet i Sineu.