Et av lagene som vil fly lavt på lagtempoen, og muligens sette fartsrekord i Touren, er Jumbo-Visma. Amund Grøndahl er en av motorene på laget. Han har råsterke wattmålinger på computeren og blir karakterisert som en sterk og seig rytter. 2.etappe i Brüssel  er lagtempo. Løypa er paddeflat. Derfor er det varslet fartsrekord. 

–Kan hende at vi napper i den gule trøya på lagtempoen, sier Grøndahl Jansen. Jumbo-Visma vant lagkonkurransen Hammer Stavanger i slutten av mai. På samme tid syklet sammenlagthåpet Primoz Roglic med favorittstemplet på seg i Giro d’Italia. En annen rytter som kan gjøre det sterkt for Jumbo-Visma i sammendraget i Touren er Steven Kruijswijk. 

Oppdraget med størst prioritet for Amund i årets Tour heter Dylan Groenewegen. Nederlenderen var suveren i de fleste spurtene gjennom vårsesongen, med hjelp fra nordmannen. Groenewegen er med på å gjøre Team Jumbo-Visma til et av de beste lagene i Touren. De er farlige i høye fjell og i massespurtene. Grøndahl Jansen vet at sjansene for at han selv vinner en etappe er små.