Hallaisen! Egentlig skulle jeg vært på jobb 08:00 i går, men så langt kom jeg ikke. Jeg endte nemlig hos Legevakten på Grønland (ukjent farvann). "Heldigvis" ble vi kjørt i ambulanse så jeg slapp å traske igjennom byens mest utrygge gater.

Les også: Dette er Fjæra

Det som skjedde var at min kjære samboer, ble funnet av meg bevisstløs på baderomsgulvet. Så nå kom ambulansen for å hente Silje. Som svigermors drøm er det min plikt å bli med, og følge opp. Nå er alt bra med frøkna, men hun skal ta noen tester senere. 

Les også: Romerike rundt og noen runder på Bislett

Søndag var det 17. Mai og den ble feiret med gode venner, god frokost og god drikke. Med andre ord, Fjæra drakk saft av typen fruktfest. Senere på dagen hadde vi invitert ett vennepar så vi disket opp digg middag før vi dro en liten tur ned til Solli Plass som forøvrig er riktig plassert, vest for Bogstadveien. Locationsjokes er forøvrig kommet for å bli.

På lørdag arrangerte jeg tradisjonen tro "AB 200 km invitational". Mitt eget arrangement som kort og godt går ut på at jeg inviterer alle som én til en 200 km rolig langtur. Jeg forsov meg litt så rakk ikke å sykle til Skedsmokorset, men måtte i stedet ta toget. Vi var 11 som startet og 9 som var med på hele runden som tok oss opp til Lygnasæter, hvor det enkelte steder fortsatt ligger snø.

AB200 INVITATIONAL: 9 mann var med på hele turen, nesten gang lover Fjæra over 200 km.

Her ble bøtene delt ut til deltagerne, slik jeg advarte om på forhånd. Enten hvite sokker eller sokker som matchet kitet. Straffen var å spandere baconpølse eller betale 50 CHF til arrangøren, altså meg. Totalt endte jeg opp med to baconpølser og 150 CHF, deilig. 

Etter en liten pause tråkket vi videre i pissregn de siste 85-90 killmeterne. Mot slutten kjørte vi rulle for å komme oss fortest mulig hjem. Jeg har vært småsyk i en uke nå, så når jeg kom inn hadde jeg kun 185 km til tross for at det var en 200 km invitational. Jeg tar selvkritikk, det skjer ikke igjen!

Nå er planen videre å bli frisk, sykle Nordmarka Rundt til helgen, Randsfjorden Rundt og Sunderunden i Trysil helgen etter!

Følg meg på snapchat - anbratli, Instagram - fjaera og Strava - André Fjærestrand Bratli

Over og ut hilsen en som ikke er lett som en fjær.