/ Sykler

TRAGISK DØDSFALL

Wanty-rytter mistet livet under Gent-Wevelgem

Sist oppdatert 28. mars 2016 kl 12.55
TRAGISK ULYKKE: Antoine Demoitie mistet livet etter gårsdagens Gent-Wevelgem. Foto: Cor Vos.
TRAGISK ULYKKE: Antoine Demoitie mistet livet etter gårsdagens Gent-Wevelgem. Foto: Cor Vos.

Under gårsdagens Gent-Wevelgem skjedde det som absolutt ikke skal skje. Etter å ha veltet underveis i rittet ble 25-årige Antoine Demoitie påkjørt av en av rittets motorsykler, som ikke rakk å oppfatte situasjonen raskt nok. Han ble straks fraktet til sykehuset i Lille, men skadene fra påkjørselen var så omfattende at livet til den unge mannen ikke sto til å redde. Dermed endte den lovende belgiske syklisten sitt liv 25 år ung. Alle i Landevei sender våre dypeste kondolanser til venner og familie. 

Rittmotorsykler som kjører på syklister har vært en stigende trend de siste årene, og tidligere i år så vi blant annet Stig Broeckx fra Lotto-Soudal bli sendt til sykehus med brukket kragebein og ribbein. I fjor så vi blant annet Peter Sagan bli påkjørt i Vuelta a Espana, mens Jakob Fuglsang ble utsatt for det samme under Tour de France. Heldigivs fikk ingen av disse hendelse et så tragisk utfall som gårsdagens forferdelige ulykke. 

Publisert 28. mars 2016 kl 12.55
Sist oppdatert 28. mars 2016 kl 12.55
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen