Klart for Det store eventyret 2019

Hold av datoene 7. – 9. juni, da er det klart for andre kapittel av Det store eventyret.

Sist oppdatert 31. mai 2019 kl 12.00
Foto: Henrik Alpers
Foto: Henrik Alpers

Det var mange som var nysgjerrige da Eventyret 2018 ble presentert i fjor. Før det hele startet var det absolutt ingen av deltagerne som visste hvor de skulle eller hva som skulle skje, annet enn at de skulle sove to netter i telt og sykle en hard rute på noen av de beste asfalt-og grusveiene utenfor Oslo. I løpet av de tre dagene måtte deltagerne løse ulike oppgaver som minnet mer om rollespill enn sykkeltur, alle basert på de norske folkeeventyrene. Henrik Orre sørget for luksuriøs fullpensjon, og tidenes sommer sørget for at flaskeføringen var bratt. 

7. – 9. juni er det altså klart for andre kapittel av Eventyret. Og selv om du heller ikke i år får vite verken hvor du skal heller hva som skal skje underveis, rent arrangementsteknisk er det mye som er klart. Påmeldingen startet et par uker etter vi gikk i trykken.

– Totalt vil det være maks 100 deltagere på Eventyret 2019. Vi har et tak på 70 norske deltagere, mens de 30 siste plassene foreløpig er holdt av til ulike gjester, forteller arrangementsansvarlig, Henning Carlsen. 

I løpet av helgen vil du sykle et sted mellom 20 og 30 mil og nærmere 5000 høydemeter. Total lengde avhenger av rutevalg og hvilke valg du tar underveis. Uansett om du skulle være heldig eller uheldig vil du selvsagt ta del i den store lørdagslunsjen, i tillegg til middag både fredag og lørdag.

Når du leser dette vil både nettside og facebookside for arrangementet være klart. Du vil finne lenke til dette på landeveis facebookside, evt. ved å søke på Det store eventyret 2019.

Foto: Henrik Alpers
Foto: Henrik Alpers

Som abonnent på et av Fri Flyts magasiner får digital tilgang på alle plussartikler. Se for eksempel 

Publisert 31. mai 2019 kl 12.00
Sist oppdatert 31. mai 2019 kl 12.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen