Velkommen til årets store Tour de France-Quiz! Hver dag klokken 21.00 presenterer vi et nytt spørsmål, og vet du svaret på dagens spørsmål kan du vinne et sett Maxxis Radiale toppdekk til 1800 kroner paret! Det er altså hele syv vinnere hver uke som stikker av med ny gummi!

Alt du trenger å gjøre er å sende ditt svar til konkurranse@landevei.no. Svaret må sendes inn innen neste film presenteres, altså innen 19.59 neste dag. På slutten av hver uke trekker vi ut de syv heldige vinnerne.

Alle vinnerne blir presentert i en egen video!

EN STOR TAKK TIL DE ØVRIGE SOM OGSÅ HAR VÆRT MED PÅ Å FÅ DETTE PROSJEKTET I LAND!

Peloton Café i Torggata er det nye samlingsstedet for syklister. De viser Tour de France på storskjerm hver eneste dag, har sykkelparkering i bakgården og bilder av gamle helter på veggene!

Reiseselskapet Bergodal arrangerer turer i de kjente fjellene i Tour de France. Perfekt for deg som har lyst å sammenligne tider og opplevelser med proffene!

Stor takk også til Nalini og Santini, produsenter av sykkeltøy til din klubb eller bedrift. Sjekk ut racingdepot.no når dere har bestemt dere for å bestille nytt tøy!