Vi er nesten halvveis i årets Vuelta a Espana, og Chris Horner hviler sine snart 42 år gamle bein i rød ledertrøyen etter en fantastisk finale på gårsdagens etappe opp Alto Hazallanas. Kapteinen på Radioshack viser knallform så langt i rittet, og det skal bli spennende å se hva den aldrende mannen kan få til på morgendagens individuelle tempoetappe i Tarazona.

- Med meg er det enten eller på tempo, sier Horner. Noen ganger kjører jeg bra, noen ganger fryktelig dårlig.

Annonse

Mye kan tyde på at årets vinner av Vuelta'n befinner seg innenfor topp 10 på sammenlagtlista etter 10 etapper. Det skiller nå 3:28" fra Chris Horner ned til Domenico Pozzovivo (AG2R) på 10. plass, og det er tvilsomt om forhåndsfavorittene Samuel Sanchez (Euskatel) og Rigoberto Uran (Team Sky) kan kjøre seg opp igjen med henholdsvis 6:33" og 5:12" for mye i bagasjen.

Etter målgangen i går, ble rytterne skysset ned i all hui og hast fra fjelltoppen og fikk flyfrakt til Zaragoza, noen drøye mil nord for Madrid. Resten av sirkuset måtte pent ta fatt den drøye 75 mil lange transporten til neste startby på hete spanske motorveier. I Tarazona venter en 38,8 kilometer lang individuell tempoetappe, og vi tror Tony "Der Panzerwagen" Martin (Omega Pharma-Quick Step) blir lei å hanskes med. Vi håper imidlertid at vår egen Edvald Boasson Hagen (Team Sky) bruker hviledagen godt, og leverer varene!

Vi tar nå fatt på den lange veien videre Spania rundt, og lar fotoutstyret hvile en liten stund, men serverer et lite knippe bilder fra gårsdagens etappe i Sierra Nevada!