Har du lyst til å vite mer om Vuelta a España? Ta del i samtalen på vårt diskusjonsforum! Følg Vueltapraten i denne tråden:

Landevei har mange samarbeidspartnere, og Eurosport er en av dem. I samarbeid med kanalen arrangerer vi konkurranser for seerne, der du kan vinne ulike premier hver uke. Under Vuelta a España vil vi trekke ut tre sykler, tre hjelmer fra den spanske produsenten Catlike,  samt tre abonnement på Eurosport Player og bladet Landevei.

Annonse

Sjefskommentator Arild Eriksen holder trøkket i bua, så det gjelder å følge med på sendingene fremover! Hver uke vil vi stille leseren et spørsmål, og den andre uken vil konkurransen lyde som følger:

DETTE ER KONKURRANSEN

Hva er minste tillatte vekt på sykkelen i UCI-ritt?

a: 5,8
b: 6,8
c: 7,8

For å delta i konkurransen sender du sms med teksten «CMP », etterfulgt av ditt svaralternativ til 2201. Om du for eksempel tror svaret er B, sender du: «CMP b», til 2201. Det koster kun en krone per melding.

FEITE PREMIER
Det var mange som likte premiene under Giro d'Italia og Tour de France, og denne gangen har vi også fete premer. Den andre uken kan dere vinne disse godbitene:

1: Specialized Allez Sport
Godt utstyrt racersykkel som passer til trening og konkurranse. Specialized er en av de største sykkelprodusentene vi har, og merket er i Vueltaen representert hos både Saxo-Tinkoff og Astana.

Specialized Allez Sport leveres av Specialized Europa, og har en verdi på 7990 kroner! Vi legger til at det er 2014-modellen som er premie, slik at du kan stille på Mallorca med den nyeste sykkelen av alle.

Du kan lese mer om sykkelen og dens komplette utstyrsliste her:

2: Catlike Mixino hjelm, 2499 kroner

Catlike Mixino er en av markedets beste hjelmer, og er samme hjelm som vi finner på blant annet Movistar. Mixino kjennetegnes ved sitt særeget design, i stedet for langsgående lufteventiler er den full av hull. Landevei har testet hjelmen, og du kan lese hele testen her:

Premien leveres av Topbikes.

3: Landevei & Eurosport Player
Tredjepremie den første uken, er ett års abonnement på Landevei, Norges absolutt beste sykkelblad.

I tillegg får du fra Eurosport Eurosport Player, en app som gjør at du kan se på Eurosport hvor det enn måtte være på mobil, pc eller nettbrett. Premien har en verdi på 478 kroner.

Med ønske om en god Vuelta, og lykke til i konkurransen!