Landevei har mange samarbeidspartnere, og Eurosport er en av dem. I samarbeid med kanalen arrangerer vi konkurranser for seerne, der du kan vinne ulike premier hver uke. Under Vuelta a España vil vi trekke ut tre sykler, tre hjelmer fra den spanske produsenten Catlike,  samt tre abonnement på Eurosport Player og bladet Landevei.

Sjefskommentator Arild Eriksen smeller i gang i tospann med Kurt Asle Arvesen allerede fra i dag, så det gjelder å følge med på sendingene fremover! Hver uke vil vi stille leseren et spørsmål, og den første uken vil konkurransen lyde som følger:

Annonse

DETTE ER KONKURRANSEN

Hvilken nordmann har flest etappeseiere i Vuelta a España?

a: Atle Kvålsvoll
b: Atle Pedersen
c: Thor Hushovd

For å delta i konkurransen sender du sms med teksten (eks) «CMP a», «CMP b», etterfulgt av ditt svaralternativ til 2201. Det koster kun en krone per melding.

FEITE PREMIER
Det var mange som likte premiene under Giro d'Italia og Tour de France, og denne gangen har vi også fete premer. Den første uken kan dere vinne disse godbitene:

1: Nakamura Pursuit 4.0
Godt utstyrt racersykkel som passer til trening og konkurranse. Nakamura Pursuit 4.0 er en flott sykkel til nybegynnere og mosjonister, men er bra nok også for de som vil begynne å konkurrere litt. Sykkelen er, med sin lette aluminiumsramme med Aprebic karbongaffel, blant de letteste (ca. 8.5kg) i sin prisklasse. Shimano 105-gruppen, Truvativ Elita krank og et lett hjulsettet sikrer rask akselerasjon, god presisjon og kontroll.

Nakamura Pursuit 4.0 leveres av Intersport, og har en verdi på 10990 kroner!

2: Catlike Mixino hjelm, 2499 kroner

Catlike Mixino er en av markedets beste hjelmer, og er samme hjelm som vi finner på blant annet Movistar. Mixino kjennetegnes ved sitt særeget design, i stedet for langsgående lufteventiler er den full av hull. Landevei har testet hjelmen, og du kan lese hele testen her:

Premien leveres av Topbikes.

3: Landevei & Eurosport Player
Tredjepremie den første uken, er ett års abonnement på Landevei, Norges absolutt beste sykkelblad.

I tillegg får du fra Eurosport Eurosport Player, en app som gjør at du kan se på Eurosport hvor det enn måtte være på mobil, pc eller nettbrett. Premien har en verdi på 478 kroner.

Med ønske om en god Vuelta, og lykke til i konkurransen!