Hypp på å diskutere Vueltaen med likesinnede? På vårt diskusjonsforum er du velkommen! TRYKK HER, for å komme til tråden om Vuelta a España 2013.

Selv om det ikke er noe krav å inneha australsk pass på laget, virker det som om den tilbakelente og vennlige australske væremåten er godt forankret i Green Edge. Vi slo av en prat med lagets bussjåfør, som villig vekk spanderte forfriskninger fra baren bak i bussen og fortalte røverhistorier fra årets Tour de France. Dette er ikke den ulykksalige sjåføren som skapte panikk ved å kile fast bussen under målseilet på Korsika, men derimot én av flere villmenn som skapte furore med en heftig variant av AC/DC sin "You Shook Me All Night Long".

Annonse

Laget var nettopp ferdig med siste test av temposykler før lørdagens kamp mot klokka, og mekanikerne fikk tiden til å gå med både vask, liming av dekk, girjustering og annet småtteri. Legg forresten merke til lagets altmuligmann, som kanskje bryter inn en ny trend: Lagerfrakk, gummistøver, sykkelcaps og ingenting annet!

Sjekk ut de pikante detaljene i bildegalleriet!