Deceuninck-Quickstep får ikke lov til å bruke de nye trøyene før i 2021, men i går ble de vist frem i diverse kanaler.

Irsk mester og superspurter Sam Bennett var en av de som flottet seg i varmere strøk, og følgelig lot seg avbilde.

Dette blir altså trøya til superstjerner som Julian Alaphilippe (gitt at han mister vm-trøya i september), Remco Evenepoel, Iljo Keisse eller Mark Cavendish, bare for å nevne noen.

Fjorårets drakt ble definitiv sett på som lekker, men det var mange som ikke greide å legge vekk buksesele-følelsen draktmøsnteret gav. Akkurat det mønsteret er som nevnt beholdt, men med to ulike blånyanser i stedet for blått og hvitt, minner det ikke like mye om de klassiske castoramatrøyene.

wolf-pack-2021
GRRRR: Ulvepels er tingen i 2021. Skjermdump, video Deceuninck-Quickstep.

Det meste kan oppleves litt harry når en snakker om Belgia og sykkelsport, med europop, øl og pommes frites på enhver bakkekul. Deceuninck-Quickstep har saktens gjort sitt for å tekkes fansen i hjemlandet, og skulderpartiet på trøya til profflaget har fått intet mindre enn ulvepels.

Den diskré sjatteringen spiller selvsagt på «The Wolf Pack», kallenavnet til laget.

– Jeg er stor fan av trøya. Marineblått er klasse. Jeg liker at de har den ikoniske blåfargen på toppen, flere av heltene mine brukte blått. Tom Boonen hadde stor suksess i disse trøyene, og jeg ser frem til å bruke de  neste år og prestere mitt beste i hvert eneste ritt, sier Bennett i presentasjonsvideoen.

Sponsorene er for det meste hvite og-eller røde, og passer fint inn på trøya. Dagligvarekjeden Lidl kommer også i år med en sklitakling med sin gule logo, godt synlig på begge ermene.

For deg som er skikkelig fan - trøyene kommer til salgs på lagets nettbutikk fra midten av januar.

deceuninck-quickstep
deceuninck-quickstep