Det har vært nok av støy rundt NTT de siste ukene, men en ting er bragt på det rene.

Laget har fortsatt ikke funnet en sponsor for de neste årene, og det begynner å bli noen dager siden fristen lageier Doug Ryder satte for å presentere nyheter om laget.

Annonse

Sist uke indikerte han at de bare var noen dager unna å kunne presentere nyheter, men den eneste nyheten vi har nå er den om at Bjarne Riis forlater laget. Det bekrefter det sørafrikanske laget i en pressemelding.

Det står lite om hvorfor samarbeidet avsluttes, og partene takker hverandre på formelt vis for samarbeidet.
– Jeg vil gjerne takke Bjarne for både erfaring og ledelse som han har bidratt med i laget. Vi ønsker ham alt det beste i fremtiden, sier Doug Ryder.
Bjarne Riis ble en del av profflaget på starten av sesongen, og har fungert som sportslig leder denne sesongen. Riis skriver han er fornøyd med å ha vært en del av laget i et mildt sagt spesielt år.
– Det har vært en fantastisk opplevelse å være en del av NTT Pro Cycling. Jeg har stor respekt for laget som Doug har bygget opp, og jeg vil gjerne takke ha for muligheten. Jeg ønsker ham lykke til med fremtiden, skriver Riis.
Nyheten kommer i kjølvannet av de siste måneders usikkerhet rundt lagets fremtid. Tidligere i år ble det klart at NTT ikke ville forlenge sponsoratet etter å ha kjøpt opp Dimension Data. Det var også flere rykter om at Riis skulle greie å få inn nye sponsorer, men lite har altså skjedd.